Fashion report

Trend: Ogrlica na leđima

Cara Delevingne bira De Grisogono

Ovaj komad nakita predodređen je za žene koje istinski žele naglasiti svoju ljepotu. Od modnih pista preko crvenog tepiha do djevojaka koje ga biraju za večernji izlazak ogrlica koja nježno pada niz leđa savršen je modni dodatak za one koje prate trendove.

Ovaj tip ogrlice već smo imali priliku vidjeti na Jennifer Lawrence koja je njome upotpunila svoju Dior haljinu koju je nosila na crvenom tepihu na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara. Trendu se nije mogla oduprijeti niti Anne Hathaway, a nedavno ga je potvrdila i mlada manekenka Cara Delevingne koja je na Cannes film festivalu ponosno pokaziva gola leđa ukrašena De Grisogono nakitom. Slavnom klanu ljubiteljica ovog modnog dodatka priključila se i Kate Hudson koja ga je kobinirala s bijelom haljinom.

Izbora je na pretek i ne morate se ograničiti samo na jednu ogrlicu jer je u modnom svijetu pravilo ‘manje je više’ apsolutno nepoželjno poštovati.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version