Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

“Tres Chic Spicy Valentine” u Kaptol Boutique Cinema uz “Smrt na Nilu” Agathe Christie, poklone i iznenađenja

Najšarmantnije kino u Zagrebu predstavlja još jedno izdanje filmskih večeri ‘Très Chic“ i to od 11. do 14. veljače.

Ako ste raspoloženi za jedinstveni doživljaj i ako vam “dan zaljubljenih” loše zvuči, imamo ideju kako, kamo i kad; u Kaptol Boutique Cinema dobrodošli su i zaljubljeni i nezaljubljeni, sretno oženjeni i sretno rastavljeni, a nesretne će nastojati usrećiti jer pripremaju poseban program: TRÈS CHIC SPICY VALENTINE.

Najšarmantnije kino u Zagrebu predstavlja još jedno izdanje filmskih večeri ‘Très Chic“ i to od 11. do 14. veljače. Najbolja zabava dolazi iz radionice Agathe Christie kad je glavni lik Hercule Poirot (Kenneth Branagh), gdje jedno ubojstvo je neminovno, a scenografija i kostimografija i glumački cast – fantastični. Glavna glumica u adaptaciji whodunit klasika „Smrt na Nilu“ je senzualna Gal Gadot, a film privlači pažnju kako publike tako i struke zbog izuzetne estetike.

Kenneth Branagh as Hercule Poirot in 20th Century Studios’ DEATH ON THE NILE. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Drugi film u okviru très chic programa je ‘Knjiga ljubavi’ – romantična je komedija sa Samom Claflinom i Verónicom Echegui. Zadnji roman mladog, uštogljenog engleskog autora Henryja (Sam Claflin) stvarni je neuspjeh međutim u Meksiku postaje apsolutni hit zahvaljujući prijevodu – mlada prevoditeljica Maria pretvorila ga je u erotski roman! Izdavač ih šalje zajedno na turneju, a kako to završava morate ipak saznati – u kinu.

Osim filmova koji će pobuditi maštu i zabavu, sve posjetitelje programa očekuju vrlo bogati très chic pokloni, a neke će dodatno razveseliti posebna iznenađenja partnera večeri. Kako biste posvetili dodatno vrijeme sebi, u WOW baru vas očekuje i Ruža Hair Spa dijagnostika, tasting humusa s čilijem i pop up nail bar. Svakoga dana oko 19:30 za vas na tlu i u zraku nastupa i supertalentirani Dario Zvornik. 

Partneri večeri su Fraktura, Stella Artois, Ruža Institut Kerastase, Nestlé Fitness, Marvi, Manos i Sana delikatese, a Kaptol je poznat po fotogeničnim scenografijama kojih neće nedostajati ni ovoga puta.

Cijeli program provjerite i filmove u najavi potražite na  kaptolcinema.hr i na Instagramu i Facebooku kina cjelokupnu ponudu filmova u CineStaru za Vikend zaljubljenih provjerite na cinestarcinemas.hr

Ne propustite

Zanimljivosti

Sam film dobio je sveukupno 8 nominacija za Cesara uključujući i one u kategorijama najboljeg filma, režije i scenarija, a Worthalter je također osvojio...

Savjeti stručnjaka

Menstruacija tijekom ovog posebnog dana može vas podsjetiti da budete nježni prema sebi.

Seks i osjećaji

U potrazi za odgovorima vezanim za sretne veze, ispunjene ljubavi i dobar seks, porazgovarali smo sa Sanjom Tatalović, trenericom osobnog rasta

Zanimljivosti

Ove godine Valentinovo nam je podsjetnik da okrenemo novi list u brizi za okoliš.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.