Fashion report

Tri djevojke, tri priče, tri majice…

Modna marka Marx Clothes for the people lansirala je posebnu »limited edition« blagdansku kolekciju s potpisom poznatih modnih blogerica.

Modna marka Marx Clothes for the people lansirala je posebnu »limited edition« blagdansku kolekciju s potpisom poznatih modnih blogerica. Posebnu kolekciju karakterizirale su T-SHIRT majice, nastale u suradnji s ambasadoricama modne marke, i nastavak je Marxove priče #nofilter.

Modne blogerice Ella Dvornik, Maja Mladenović i Tesa Jurjaševič osvojile su nas svojim osobnostima i pričama koje su uhvaćene u posebnom izdanju kolekcije »I love Marx Xmas«.

Ella se opisuje kao hedonistica, buntovnica klišej modnih smjernica i djevojka koja cijeni svaki dan svog života. Zbog njezine živahne osobnosti i životnog stila izvan okvira, prozvana je “The Crazy Girl” i nastala je majica I AM CRAZY.

Maja obožava životinje, vjeruje u čuda, a njezin omiljeni modni dodatak je osmijeh. Zbog njezinog optimističnog pogleda na svijet i iskrene ljubaznosti, dobila je nadimak “The Delicious Girl”, što je stvorilo majicu I AM DELICIOUS.

Tesa je modna urednica, zaljubljena u ljepe stvari, kao što je starofrancuski jezik i sladoled. Zbog svog klasičnog i uvijek savršenog modnog izgleda, zaslužna je za naziv, nadahnut njezinim blogom, “The Magnifique Girl” i majicu I AM MAGNIFIQUE.

Tri različite majice predstavljaju tri osobnosti, koje su toliko različite da se s jednom od njih može identificirati svaki pojedinac, zato su savršen i osoban dar. S tom činjenicom je Marx namijenio blagdansku kolekciju traženju savršenog poklona i darivanju. Zbog toga uz kupovinu majice svakom kupcu pripada i osobna blagdanska ambalaža, stvorena posebno za blagdansko darivanje.

Posebnu blagdansku kolekciju pronaći ćete u trgovinama Marx i Sportina diljem Hrvatske.

[box style=”0″]

U suradnji sa Sportinom, a s ciljem promocije proizvoda darujemo 1 majicu. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #sportina

Prijave primamo do 24. prosinca, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica: Tanja Maltar

[/box]

 

Ne propustite

S modne piste

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, ove godine putuje u Savudriju, a glavno poprište svih događanja bit će...

Fashion report

Bez obzira na trendove i sezonu, jedna od stvari koja nikada ne izlazi iz mode je majica s printom koja se lako može uklopiti...

Beauty report

Ella Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status dok kozmetika essence i Catrice u beauty svijetu predstavljaju kultne make up ikone.

Celebrity

Nedavnim objavama na društvenim mrežama, Ella Dvornik oraspoložila je svoje pratitelje. Podijelila je zanimljivu informaciju o navikama svog pokojnog oca Dina Dvornika.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version