Moj dom

Tuševi u razini poda: apsolutni hit

Budući da tuševi u razini poda značajno proširuju dizajnerske mogućnosti u kupaonici, sasvim je razumljivo zašto su toliko traženi.

Budući da tuševi u razini poda značajno proširuju dizajnerske mogućnosti u kupaonici, sasvim je razumljivo zašto su toliko traženi. Ovakvi tuševi, koji su prikladni i za novogradnju i adaptacijske projekte, velikom brzinom pretvaraju običnu sanitarnu jedinicu u središnje mjesto kupaonskih blagodati.

Tako nova Geberitova površina za tuševe Setaplano zbog svojih ključnih prednosti predstavlja vrhunac sanitarnog dizajna. Ova je površina dostupna u raznim veličinama te sadrži sifon koji je diskretno smješten sa strane, čime se osigurava da ni sifon ni nakupljena voda ne ometaju savršenstvo opuštajućeg tuširanja.

 

Vrhunski materijal proizvoda

Prednosti ovog proizvoda očite su već na prvi dodir: čvrsti površinski materijal pokazao se izvrsnim za moderno dizajniranje kupaonica. Ovaj materijal izrađen je od mješavine smola s mineralnim punilom te posjeduje vrhunska svojstva koja ga čine značajno boljim od drugih materijala.

Također je – za razliku od metala, stakla ili čak keramike – ugodno topao te svilenkasto-gladak na dodir. Osim što je dosljedno homogen, ovaj je materijal ujedno i čvrst i otporan. Daljnje prednosti očituju se u njegovim higijenskim svojstvima: čvrsti se površinski materijal iznimno brzo i lako čisti.

Sofisticiranost i savršenost dizajna

Ako se odlučite za renoviranje kupaonice, morate znati da Geberitova površina Setaplano omogućuje višegodišnje uživanje– ne samo zbog nepropusnog i glatkog površinskog materijala koji nije nimalo sklizak već i zbog sofisticiranog dizajna. Posebna pažnja posvećena je dizajnu kritičnih područja kako bi ih se lakše očistilo: primjerice, sifon nema rubova na kojima se može skupljati nečistoća. Kada se podigne poklopac, potrebno je samo izvaditi vrlo praktičan umetak u obliku češlja za sakupljanje nečistoća. Neke su komponente Geberitove površine za tuševe Setaplano tvornički sastavljene kao što je integrirana brtvena folija čime se omogućuje visoka razina sigurnosti i za vodoinstalatera i za korisnike. Geberitova površina za tuševe Setaplano bit će dostupna u različitim veličinama kod Geberitovih poslovnih partnera od travnja 2017.

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version