Fashion report

TwinBag za ljubiteljice dizajna

Promocija prvog komada ženske linije Porsche Designa
Porsche Design je još jednom okupio poklonike visoke mode i predstavio TwinBag – luksuznu torbicu napravljenu od ekološki obrađene najfinije kože s delikatnim metalnim detaljima.
U tandemu s luksuznim dvomjesečnikom GloriaGLAM Centar Kaptol je postao meka vrhunskog, ali i funkcionalnog dizajna.



TwinBag dolazi u crnoj, smeđoj, sivoj, maslinastoj, plavoj, zelenoj, bijeloj i narančastoj boji te predstavlja reprezentativni primjerak bezvremenskog dizajna. Vrhunska izvedba TwinBag-a povjerena je ručnom radu najvještijih majstora Firenze, a može se nositi preko ramena ili kao ručna torba.

Cijena TwinBag-a kreće se od 9.700,00kn, ovisno o modelu, a prodajna mjesta su:

Porsche Design Cvjetni, Trg P. Preradovića 6, Zagreb
Staccato – Porsche Design, Centar Kaptol, Nova ves 17, Zagreb
Staccato – Porsche Design, M.Tita 109, Opatija

Apsolutni favorit ekskluzivne promocije bila je siva verzija torbe napravljena od krokodilske kože, jedan od samo trideset primjeraka u svijetu. Inače, TwinBag je prvi komad ženske linije Porsche Designea, koji je sve donedavno luksuz čuvao samo za muškarce.



Brand koji odiše odvažnošću i kojeg karakteriziraju stroge linije te impresivne tehničke inovacije od svoji načela nije odustao niti ovog puta pa smo uvjereni da će torbica pronaći svoje kupce i postati nezamjenjivi modni dodatak nekih bogatih klasičarki.

Posjetitelji među kojima su se našla i neka poznata lica hrvatske estrade poput Renate Sopek, Judita Franković, Marina Fernandez, Sandra Vranješ, Ana Rucner, Korana Gvozdić i mnogi drugi nisu mogli sakriti oduševljenje. Međutim, najsretnija te večeri bila je Gordana Stipić, sretna dobitnica torbice TwinBag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Fashion report

Od svog osnutka 2012. godine, Anita Pokrivač Design brend stekao je reputaciju kroz svoj prepoznatljiv stil i estetiku koja slavi ženstvenost, romantičnost i lakoću...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version