Beauty report

U samo 10 minuta do blistave kože

A-OXitive linija iz Avenea zadovoljava potrebe kože u svako doba dana, zahvaljujući proizvodima koji se prilagođavaju bioritmu kože te u pravom trenutku oslobađaju optimalnu količinu djelatnih sastojaka.

Htjeli ili ne htjeli priznati, i koža i kosa nam nekako postanu beživotni u jesen. Iako jesen nije u punom zamahu, zatvoreni prostori, hladniji zrak mogu oslabiti zaštitnu funkciju kože, što dovodi do crvenila, nestabilnosti te ubrzava proces starenja. Ponekad se nađete u situaciji da ništa ne pomaže. A ako koža ne dobiva dovoljno bogate njege, ubrzo dolazi do napetosti, suhoće, svrbeži i laganog pucanja kože.

A-OXitive linija iz Avenea zadovoljava potrebe kože u svako doba dana, zahvaljujući proizvodima koji se prilagođavaju bioritmu kože te u pravom trenutku oslobađaju optimalnu količinu djelatnih sastojaka.

A-OXitive SHEET MASKA

Sheet maske zapravo su pristupačni tretmani za lice koji pružaju intenzivnu hidrataciju, mekoću te pružaju učinak osvježenog tena u svega desetak minuta.

A-Oxitive Sheet maska ima antioksidativni učinak, zaglađuje kožu i daje joj sjaj. Savršeno prianja uz lice i pruža osjećaj nježnosti i osvježenja. Koža postaje blistava, a ten osvježen. Vidljivo je zaglađena i hidrirana. Formulirana je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

Kombinacija provitamina E i provitamina C učinkovito djeluje tijekom cijelog dana, štiteći kožu od oksidativnog stresa, a donosi i izvrsne anti-age benefite: pojačava dubinsku hidrataciju, vraća koži sjaj i odgađa pojavu znakova starenja na licu.

Više o svim proizvodima možete pronaći na https://www.eau-thermale-avene.com.hr/ dok svoju kupovinu možete obaviti u svim bolje opremljenim ljekarnama.

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version