Fashion report

U Splitu predstavljene nove kolekcije brenda Anovi

Na reviji je predstavljena nova proljetna i ljetna kolekcija brenda Anovi.

Split je ovih dana postao pravi modni centar. Osječanka sa splitskom adresom, velika kreativka i dizajnerica Ivona Glavaš održala je drugu samostalnu reviju i predstavila novu proljetnu i ljetnu kolekciju brenda Anovi koji već devet godina oduševljava svoje vjerne ljubitelje.

Na reviji je predstavljena nova proljetna i ljetna kolekcija brenda Anovi. Kolekcija je nastala pod sloganom „Passion, love, glow, growth”, a ovog puta dizajnerica Ivona Glavaš iznenadila nas je nečim za nju sasvim neočekivanim – kreacijama u bojama.

Tako su se, među petnaest novih kreacija, osim standardne bež boje, našle i lila, pink, zlatna i srebrna. Svima koji prate i vole brend Anovi poznato je da je dizajnerica Ivona veliki ljubitelj ne-boja. Međutim, ovaj put odlučila nas je iznenaditi odvažnom kolekcijom u bojama.

U novoj kolekciji predstavljeni su duga i kratka odijela, duge i kratke haljine te topići. Glamurozne i elegantne, a u isto vrijeme i jako nosive kreacije zadivile su sve sudionike revije, a reviju su posjetile i brojne poznate osobe: Domenica, Albina, Antonia Dora Pleško, Mia Dimšić, Lorena Bućan, Iris Rajčić, Ana Čop, Ana Čagalj, Andrea Šušnjara, Barbara Kurtović, Antea Valenta, Marija Perić, Ivana Ninčević Lesandrić, Barbara Matić, Jurica i Marija Pirić, Ivica i Sandra Ledenko, Josip Grabovac.

Sve se odvijalo u glamuroznom okruženju hotela Ambasador. Svaki detalj bio je pomno isplaniran, od dekoracija, skulptura i same bine, a posebnu pozornost dobile su i slatke pozivnice nastale u suradnji s domaćim brendom Bobis.

Kolekciju su upotpunili Prahir nakit, Optika M naočale, Mass obuća te Lovely Bags torbe. Za make up je odgovoran Callegari – talijanska škola mode i dizajna, a za frizuru su se pobrinuli frizerski saloni Kristina i Lucija.

Sudeći po dosad viđenom, brend Anovi očekuje svijetla budućnost i s radošću ćemo pratiti što nam ova talentirana kreativka ima za ponuditi.

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version