S modne piste

Ulla Popken otvorenjem nove plus size oaze poručila: Slavite sebe i svoje obline!

Ulla Popken najpoznatiji je fashion brend za punije žene i muškarce

Nakon uzbudljivog otvorenja koje je okupilo medije, influencere i poznate osobe, ali i druge modne entuzijaste, Ulla Popken ponosno najavljuje da su od 19. listopada otvorena vrata i njihove pete poslovnice u Hrvatskoj i to u srcu zagrebačke Dubrave, u Supernova Garden Mallu!

Proslava otvorenja ugostila je brojne poznate ličnosti poput Lucije Lugomer, Deana Kotige, Karmele Vukov Colić, Sanje Doležal i drugih poznatih iz svijeta mode, kulture i umjetnosti koji su oživjeli slogan otvorenja koji glasi: ,,Slavi sebe, slavi Ulla Popken!’’ i zapravo objedinjuje cijelu filozofiju koja stoji iza Ulla Popken brenda. Filozofija koja se zalaže da stil ne poznaje veličinu i da se, bez obzira na površne standarde ljepote i tradicionalne veličine, svatko ima pravo osjećati i izgledati fantastično. Otvorenje je bilo ispunjeno pozitivom, slavljem svih oblika tijela te uživanjem u apsolutno svemu – bez zadrške. Svi uzvanici imali su priliku prisustvovati modnoj reviji i vidjeti novu jesen/zima kolekciju te pritom uživati zahvaljujući prekrasnom glasu Pave Ćorić i nježnim tonovima saksofona njenog pratećeg benda. Pažnju je plijenio i moderni interijer nove poslovnice kojim dominiraju čiste i ugodne linije, a kombinacija hladnih tonova i drvenih detalja te poseban kutak za odmor i kavu svakako doprinose jednom sasvim posebnom shopping iskustvu jer upravo u posvećenosti detaljima leži posebnost Ulla Popken trgovina.

Slavlje se u svim Ulla Popken poslovnicama u Hrvatskoj nastavilo i u danima nakon velikog otvorenja. Kupci diljem Hrvatske mogli su uživati u posebnim pogodnostima i popustima na cjelokupan Ulla Popken i Johann Popken asortiman koji je uključivao i novu kolekciju predstavljenu na velikom otvorenju.

Nova kolekcija

Uđite u sezonu sa stilom uz niz odjevnih komada dizajniranih da istaknu svačije obline. Od toplih i luksuznih kardigana, ugodnih hlača, svečanih bluza do elegantnih jakni i kaputa koji će vas grijati bez ugrožavanja stila, Ulla Popken kolekcija nudi raznovrsne opcije uz koje ćete izgledati i osjećati se najbolje. Zaronite u svijet bogatih sezonskih boja, kvalitetnih materijala i modernog dizajna koji odgovaraju svim oblicima tijela. Bez obzira sređujete li se za posebnu prigodu tijekom blagdana ili jednostavno želite ostati šik i tijekom hladnih mjeseci, uz Ulla Popken kolekciju ćete zračiti samopouzdanjem i glamurom tijekom cijele zime.

Nova kolekcija dostupna je u svim trgovinama i na webshopu do 1.11.2023. možete iskoristiti i 15% popusta na asortiman iz nove Ulla Popken i Johann Popken kolekcije u svim trgovinama i na webshopu.

Ulla Popken priča

Ulla Popken najpoznatiji je fashion brend za punije žene i muškarce. ,,Naše cjelokupno djelovanje prožeto je potpunim fokusom na građu i specifičnosti u odijevanju punijih osoba. Upravo zato u svojoj ponudi nudimo veličine od 42+ do 60 za dame te do 8XL za muškarce, a u tim veličinama možete pronaći sve od kolekcija donjeg rublja i spavaćeg programa, preko dnevnih i poslovnih programa i programa za svečane prigode do programa za sport i kupanje. U svemu navedenom, posebnu pažnju obraćamo na prirodne materijale, kvalitetu izrade i prilagodljivost modela svakom obliku tijela’’.

Za više informacija o Ulli Popken posjetite: https://www.ullapopken-croatia.hr/.

Pratite Ulla Popken i na Facebooku https://www.facebook.com/Ullapopkenmodazapunije/ i na Instagramu https://www.instagram.com/ullapopken_hr/.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version