Beauty report

Ulola piling za tijelo

Pripremite kožu za ljeto na prirodan način.
Proljetno doba vrijeme je kada je kožu potrebno pripremiti na sunce i visoke temperature, a za to su najbolji pilinzi za tijelo koji uklanjaju odumrle stanice, pojačavaju površinsku mikrocirkulaciju i potiču proces regeneracije kože.



Piling Limun, naranča i ulje koštica marelice dobar je za sve vrste kože. Ulje koštica marelice izuzetno je hranjivi sastojak za kožu, brzo se upija te aktivira izmjenu tvari u koži. Eterično ulje naranče i limuna svojim mirisom osvježava i budi, čisti te oživljava suhu i umornu kožu. Piling pomaže pri uspostavi normalne funkcije kože i poboljšava dotok hranjivih tvari u tkivo.



Četiri vrste pilinga Lavanda & ružmarin, Limun, naranča & koštice marelice, Menta & bademovo ulje, Kadulja & limun možete pronaći u trgovinama dm, Kozmo, Bipa, Super Konzum te na stranici Ulola.hr.



Hrvatska tvrtka Ulola proizvodi 100% prirodnu kozmetiku; maslace za tijelo, sapune, soli za kupanje, kreme, pa tako i prirodne pilinge na bazi morske soli.



Cijena proizvoda je 56,90 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Sok od đumbira i krastavaca, s dodatkom limuna i mente jedan je od najpoznatijih prirodnih napitaka za brzo mršavljenje.

Savjeti i preporuke

Odemo na depilaciju i onda se mučimo s crvenilom i urastanjem dlačica. Mora li to biti tako?

Brinimo jedna o drugoj

Postoje namirnice koje bi trebali svakodnevno imati na meniju želimo li imati zdrave oči i odličan vid.

Savjeti i preporuke

Prhut mogu dobiti i osobe s masnom i osobe sa suhom kožom.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version