Beauty report

Unlimited maskara za efekt podignutih trepavica

L’Oréal Paris predstavlja UNLIMITED, maskaru koja nadmašuje sva tvoja očekivanja.

Kada kroz život hodaš brzo, potrebna ti je maskara koja može ići u korak s tobom. Ili još bolje – da bude korak ispred tebe unoseći profesionalni make up rezultat u tvoj svakodnevni izgled.

L’Oréal Paris predstavlja UNLIMITED, maskaru koja nadmašuje sva tvoja očekivanja. Kreirana u Parizu, ispunjava tvoju potrebu za kreativnošću i poštuje tvoje vrijeme. Svakim pokretom intenzivna, crna formula stvara efekt podignutih trepavica koji odolijeva izazovima s kojima se suočavaš tijekom dana. Podigni, uvij, izduži trepavice i zadrži taj efekt. Bez granica. Brzo i lako nanošenje mijenja pravila koja su vrijedila do sada. Živi punim plućima i dozvoli sebi efekt podignutih trepavica koji traje, a koji sama kreiraš.

L’Oréal Paris kreirao je proizvod kojim se postiže podizanje trepavica po ugledu na tehniku iz beauty salona. Svojom novom formulom pomiče granice i postiže efekt ekstremnog produženja trepavica zahvaljujući nadogradivoj glatkoj teksturi. Formula s polimerima obavija trepavice, čineći ih dužim i podignutim, daje postojan rezultat i lako je nadogradiva.

Bez akrobacije!

Dosadilo ti uvijanje i izvijanje u pokušaju dosezanja svake trepavice? UNLIMITED maskara rješava ovaj make up problem. Osim nove formule, ova maskara ima i inovativnu četkicu koja lako pronalazi svaku trepavicu. Jako korisna četkica s dva položaja omogućava savršenu preciznost i zahvaća trepavice u najudaljenijem kutku oka. Ne moraš više glumiti akrobatkinju! Sada ćeš lako i jednostavno nanijeti formulu na svaku trepavicu, od vanjskog do unutrašnjeg ugla oka – bez umaranja. Potroši manje vremena na nanošenje maskare, a više na uživanje u životu.

Četkica s dva položaja

1. Ispravljen položaj četkice za efekt dugih i podignutih trepavica

Postavi četkicu u ispravljeni položaj, nanesi formulu i prevuci preko trepavica, na isti način kao kada nanosiš običnu maskaru.

2. Nakošen položaj četkice za intenzitet kratkih trepavica

Promijeni položaj četkice u nakošen kako bi dosegnula do svake trepavice – čak i onih najkraćih, pokretom od vanjskog k unutrašnjem uglu oka. Koristeći ovaj položaj četkice, kratke trepavice dobivaju na intenzitetu i stoje stabilno na svom mjestu.

Informativna cijena za L’OREAL PARIS Unlimited maskare iznosi 111,00 kn.

[box style=”0″]

Jedna maskara je vaša. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #Unlimited
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 21. rujna, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica Mondija Marcic

[/box]

Ne propustite

Beauty report

Pupa Milano Vamp! Maskara za veliki volumen koja je revolucionarna po svom djelovanju i formuli.

Beauty report

Ova inovativna maskara dizajnirana je za kreiranje nevjerojatno dugih i gustih trepavica s kojom postižete savršeni izgled pri svakom nanošenju.

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Trendovi

Predstavljamo novu maskaru False Lash Effect XXL, inspiriranu salonskim ekstenzijama trepavica, a koju je svladao Max Factor – maskaru koja daje dramatičan rezultat koji...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version