Beauty report

Upoznajte mediteransku ljepotu pretočenu u miris Herbae Spartium

Mirisi Herbae par L’Occitane oduvijek su izražavali autentičnu ljepotu izvan utabanih staza, a novo limitirano izdanje ove mirisne kreacije je posveta divljoj, očaravajućoj ljepoti brnistre.

Mirisi Herbae par L’Occitane oduvijek su izražavali autentičnu ljepotu izvan utabanih staza, a novo limitirano izdanje ove mirisne kreacije je posveta divljoj, očaravajućoj ljepoti brnistre. U Provansi, mediteranska brnistra, oslobađa note cvjetnog, zelenog i sunčanog mirisa s profinjenim mošusnim tragom. Vedrina i prštava energija koja obavija ovu kolekciju, učinit će da se osjećate divno i poletno u svojoj koži tijekom cijelog dana.

Kolekcija je idealna za ljubiteljice Mediterana i prirodnih ljepota. Zelene i cvjetne nijanse Herbae par L’Occitane Spartium, prenose vas u uzbudljivu šetnju neistraženim morskim obalama.

U ovoj limitiranoj kolekciji očekuju vas i gel za tuširanje, mlijeko za tijelo, sapun i krema za ruke, a tu je i ograničena ponuda poklon-setova koji će razveseliti mnoge majke ili prijateljice. 

Prekrasni pokloni za Majčin dan koji govore jezikom ljubavi

Ovi su poklon setovi stvoreni s ljubavlju prema prirodi, baš kao što je i majčinska ljubav neizmjerna i prirodna. 

Ne zaboravite i ove godine proslaviti ljubav i zahvalnost prema majkama, te odaberite L’Occitane poklon koji će joj uljepšati dan i ispuniti srce toplinom i veseljem.

Pronađite novu kolekciju i poklon-setove u L’Occitane trgovinama i web trgovini te pratite novosti na službenim društvenim mrežama brenda – Instagramu i Facebooku.

Ne propustite

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version