Beauty report

Upustite se u pustolovinu beauty centra Ritual

Osvoji poklon bon stvoren za blagdansko uljepšavanje.
Šarmantni, vintage salon ljepote, beauty centar Ritual smješten u Zaprešiću, nudi široku paletu tretmana za relaksaciju i uljepšavanje koji će vam pomoći da bar nakratko pobjegnete od stresne svakodnevice.



U bogatoj ponudi, kreiranoj i prilagođenoj vašim potrebama, zastupljeni su neki od vodećih svjetskih brandova kako za frizerske usluge, tako i za njegu lica, tijela, stopala, ruku i noktiju.



U ugodnom ambijentu beauty centra, prepustite se stručnim rukama Ritual tima koji će vam pružiti kompletan ritual opuštanja, revitalizacije i uljepšavanja lica i tijela prilikom nadolazećih blagdana. Budući da se bliže dani darivanja, tako je i beauty centar Ritual, u blagdanskom duhu, odlučio razveseliti dvoje sretnih čitatelja, te priredio nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 2 poklon bona.

OSVOJI POKLON BON

Beauty centar Ritual vam poklanja 2 poklon bona: Stenders šećerni piling od marelice i Stenders masaža masažnim uljem od koštice marelice.

Ukoliko želite osvojiti jedan od ovih poklon bonova, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom RITUAL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

U kojem je gradu smješten beauty centar Ritual?

Vaše prijave primamo do 26. prosinca 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnica šećernog pilinga je Marina Paradžik, a dobitnica masaže je Tena Abram. Častitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version