Beauty report

Uroni i ti u svijet Nip + Fab-a i uživaj u kreiranju svoje vlastite beauty rutine

Nip + Fab je certificiran kao carbon neutral brend, cruelty free i vegan.

Njihova misija uvijek je bila jednostavna – pružiti  kupcima luksuzne formulacije za njegu kože koje su pristupačne svima te educirati kupce o sastojcima koji se nalaze u proizvodima kako bi oni sami mogli odlučivati o tome što će biti dio njihove rutine za njegu kože.

Nip + Fab je certificiran kao carbon neutral brend, cruelty free i vegan. Neprestano ulaže u projekte smanjenja  emisija diljem svijeta. Njihov moto je oduvijek ”a fix for every skin concern”, što u prijevodu znači da traže ciljano rješenje za svaki problem na koži kako biste mogli uživati u čistoj, zdravoj i njegovanoj koži bez kompliciranih zahvata i skupih proizvoda, jer njega kože mora biti jednostavna. 

Retinol Extreme Serum

Transformirajte svoju kožu preko noći uz moćni Retinol Fix Serum Extreme. Ova vrlo aktivna formula spaja retinoide otpuštene s vremenom i peptide protiv starenja, kako bi se vidno smanjili znakovi starenja, poboljšala elastičnost kože i ujednačio njen ton, ostavljajući kožu mlađom i obnovljenom.

Retinol Fix krema za područje oko očiju

Retinol Fix tretman za oči ciljano uklanja bore i fine linije kako bi područje oko očiju izgledalo mekano i zaglađeno. Ova hidratantna krema za područje oko očiju formulirana je s retinolom koji se postepeno otpušta kako bi vidljivo poboljšao izgled bora i finih linija kod područja oko očiju. Jedinstveni kompleks također smanjuje pojavu tamnih mrlja i natečenosti, ostavljajući kožu svijetlom i osvježenom.

Svi Nip + Fab proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama i na dm web shopu!


Darujemo jednu čitateljicu s ova dva proizvoda.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 10. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Nataša Elena Jokić

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version