Beauty report

Uživajte u osjećaju topline tijekom cijele zime

Termoterapija u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja. T

Zimski mjeseci stvoreni suza male rituale koji tmurne dane čine ljepšima. Ako uz dobru knjigu, seriju i čaj, vaša ideja zimskog opuštanja uključuje i njegu kože, pravo je vrijeme da se upoznate s FOREO beauty-tech favoritima.

Prve minute odvojite za vrhunsku tehnologiju i najmekši silikon i doživite najnaprednije čišćenje lica dosad.FOREO LUNA 4 plus je jedini uređaj na svijetu koji spaja dubinsko čišćenje kože, termoterapiju s crvenim LED svjetlom i mikrostrujne masaže.

Termoterapija u kombinaciji s crvenim LED svjetlom, osigurava dubinsko čišćenje i potiče stvaranje kolagena, dok mikrostrujne masaže učvršćuju kožu lica i smanjuju vidljive znakove starenja. Termoterapija također potiče cirkulaciju, zaglađuje kožu, pojačava njezin sjaj, opušta mišiće lica i vrata te omogućuje bolju apsorpciju proizvoda za njegu.

Ovaj gadget pruža personalizirani tretman lica, a dostupan je u 2 varijante – za uravnoteženu i osjetljivu kožu. Nova LUNA 4 plus dolazi sa 17% mekšim silikonskim dodirnim točkama, 100% je vodootporna i može se koristiti čak 70 puta nakon samo jednog punjenja.

Nakon čišćenja se prepustite intenzivnom 2-minutnom tretmanu UFO 2 uređaja, koji poboljšava razinu hidratacije kože za čak 126%.

FOREO UFO 2 pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo nakon kojeg će vaša koža biti sjajna i mekana. UFO 2 je odlična investicija u ljepotu i zdravlje kože, a u njegovoj kombinaciji krioterapije, termoterapije, opuštajućih T-Sonic pulsacija i punog spektra LED svjetala, uživaju i brojne zvijezde poput Victorie Beckham i Rite Ore

Ako se želite razmaziti vrhunskim aktivnim sastojcima, uparite vaš UFO 2 s njegujućom Manuka Honey sheet maskom iz Farm To Face linije. Prava je zimska poslastica, a njezin glavni sastojak je blagotvorni manuka med s Novog Zelanda, poznat po svojoj hranjivoj formuli.

Ova je maska savršen odabir za zaštitu kože od zimskog vjetra i kiše te intenzivnu njegu u dugim zimskim mjesecima.

LUNA 4 plus i UFO 2 dostupni na Douglas, Martimex, FABUspot, Sancta Domenica i ROX beauty prodajnim mjestima i webshopu.

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version