Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Vaše su ruke odraz vaše ljepote

Jar Dermoprotect – spa iskustvo dok perete posuđe!

Ako su vaše oči odraz vaše duše, jesu li vaše ruke odraz vaše ljepote? Na to su pitanje pokušale odgovoriti urednice hrvatskih lifestyle medija u društvu voditeljice Barbare Radulović na Hand Spa Day-u u City wellness centru u Zagrebu prilikom predstavljanja novog tekućeg deterdženta za ručno pranje posuđa – Jar Dermaprotect. Novi proizvod je namijenjen ženama koje brinu o ljepoti te žele zadržati njegovanu i mekanu kožu ruku, a istodobno žele čisto i mirisno posuđe.

Novi Jar Dermaprotect je urednicama hrvatskih lifestyle medija predstavila voditeljica Barbara Radulović. “U posljednje vrijeme sve više pazim na kožu ruku. Nakon kože lica, ruke su najizloženije vanjskim utjecajima i ne treba ih nikako zanemariti. Osobno jako pazim na izbor sredstava za čišćenje i uvijek biram one koje ne oštećuju moju kožu”, izjavila je Barbara Radulović.

Ruke su iznimno osjetljiv dio tijela. Nije zanemariva činjenica da za kožu ruku još uvijek ne postoji plastična operacija ni botoks tretman za pomlađivanje. Zato je pravilna njega jedini način da se sačuva njihova ljepota.Jar Dermaprotect je dizajniran tako da koži ruku svaki dan pruža senzualno spa iskustvo. Kremaste je strukture, svjetlucavog izgleda i u novom luksuznom pakiranju. Pranje posuđa uz Jar Dermaprotect tako postaje trenutak njege za vaše ruke jer one nakon pranja ne ostaju isušene i grube, nego mekane i dubinski njegovane. Zadovoljstvo, uz to, ostaje dvostruko zato što je Jar Dermaprotect i dalje nemilosrdan prema masnoći te posuđe nakon pranja ostaje blistavo i mirisno čisto.

Jar Dermaprotect je u prodaji dostupan od 1. srpnja u dvije varijante koje će razmaziti vaša osjetila i njegovati kožu: aloe vera & kokos te lopoč & jojoba. Brinite o svojim rukama uz Jar DermaProtect a više o prozvodu doznajte na službenim stranicama Jar-a.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Savjeti stručnjaka

Od djetinjstva nas uče da je potrebno tuširati se svaki dan kako biste održali tjelesnu higijenu.

Moj dom

Dolaskom jeseni sve se više okrećemo toplini našeg doma, a naročito pripremi ukusne hrane.

Savjeti i preporuke

Završetak godišnjeg odmora te ovo kišovito i tmurno vrijeme, savršeno je da se još jednom posvetite sebi, regenerirate kožu nakon mora i ujedno je...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.