S modne piste

Vilinska kolekcija vjenčanica

Vjenčanice Sandre Haddad za proljeće/ljeto 2013.
'Do you believe in fairies?' naziv je mistične i vilinske kolekcije kojom dizajnerica vjenčanica Sandra Haddad predstavlja svoje čarobne modele vjenčanica za proljeće/ljeto 2013. Ova izrazito eterična, romantična i ženstvena kolekcija vodi nas u mistične vilinske svjetove u kojima u trenutku prestaje stvarnost, a započinje beskrajna i bezvremenska ljepota.



Vilinski model u kampanji je predivna Tatjana Galić iz Talia Modelsa, cijela priča ispričana je kroz izuzetne fotografije Sanje Lydie Kulušić, a za make up je zaslužna Mia Bator.



Nestvarno lijepe Sandrine vjenčanice prepoznatljive su po neodoljivo romantičnim cvjetnim detaljima i satenskim vrpcama koje stvaraju neobičnu čaroliju u njenim modelima. Cvijeće kao glavni motiv proteže se kroz sve Sandrine kolekcije i time postaje njenim zaštitnim znakom.



Jednostavnost, lakoća i prozračnost u kombinaciji s nježnim pastelnim bojama čini ove vjenčanice nosivima i nakon vjenčanja. Premda Sandra svaki model vjenčanice kreira u samo dva primjerka kako bi postigla unikatnost, cijenom su vjenčanice dostupne svakoj djevojci.



Djevojke koje se žele odmaknuti od stroge klasike i tradicije, a istovremeno žele istaknuti svoju posebnost, bez sumnje će se zaljubiti u ove neobično bajkovite vjenčanice.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version