Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Vilinsko tkanje stvara se kroz slow fashion

Vilinsko tkanje je brand iza kojeg se nalazi Varaždinka Iva Pešut. Više od 10 godina se bavi tkanjem, dizajniranjem, šivanjem i heklanjem.

Vilinsko tkanje je brand iza kojeg se nalazi Varaždinka Iva Pešut. Više od 10 godina se bavi tkanjem, dizajniranjem, šivanjem i heklanjem. Prvenstveno se bavi tkanjem na preko 100 godina starom tkalačkom stanu od čijeg platna šiva ruksake, torbe, novčanike te druge proizvode. Izrađuje i krasne heklane igračke, od pamučnog konca s antialergijskim punilom.

Vilinsko tkanje je za sve maštovite, kreativne i osebujne pojedince. Iva sama dizajnira i šiva i odjeću od finog pamuka, s otiscima koje ručno rezbari i otisne eko bojom. U ponudi možete naći haljine, tunike, majice, topiće, hlačice i druge odjevne predmete. Vilinsko tkanje stvara se kroz slow fashion – prilikom izrade u svaki predmet se utka puno vremena, ljubavi i kreativnosti.

Unatrag dvije godine je počela šivati i tajice za vježbanje, jogu, trčanje, penjanje i ostale aktivnosti jer na tržištu nije mogla pronaći boje i kvalitetu tajica kakvu je željela. Tajice su napravljene od kvalitetne neprozirne likre, s visokim strukom i dvostruko podstavljenom pasicom koja sve drži na mjestu. Budući da sve šiva sama, tajice može napraviti u duljini po želji, idealno za više ili niže žene koje takve tajice teško mogu naći u drugim dućanima. U ponudi je mnogo različitih uzoraka i boja, a ove na slici možete osvojiti i vi, u veličini po želji.

U njezinoj joga kolekciji možete naći jastuke za sjedenje i meditaciju s ljuskicama heljde i torbe za joga prostirke, izrađene od recikliranih materijala, topiće za vježbanje od finog pamuka i ručno rađenim otiscima.

Zapratite je na Facebooku pod Vilinsko tkanje i na Instagramu vilinsko_tkanje.


Darujemo jednu čitateljicu tajicama sa slike.

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 17prosinca točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Tanja Rosandić

Ne propustite

Zanimljivosti

Gin ruža – odličan, praktičan poklon za Valentinovo, rođendane, djevojačke zabave ili da razveselite same sebe.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.