Gastronomija

Vinoskop za zaljubljene

Ako ste u dilemi i ne znate koje vino odabrati, evo naših prijedloga.

Od ljubavi nema moćnije sile. U vama budi pozitivne emocije, čini vas boljim čovjekom, nemoguće postaje moguće, život gledate kroz ružičaste naočale. Zbog toga je vrijedi slaviti barem jedan dan u godini s onima koje volite i to uz butelju najboljeg vina. Ako ste u dilemi i ne znate koje vino odabrati, evo naših prijedloga.

Za mlade parove

Za mlade parove mlado vino. Opustit će vas, zagrijati obraze i razvezati jezik. Malvazija Kabola 2019. sjajan je odabir uz tjestenine, rižote i sitne zalogajčiće od pršuta. Kristalno bistra, djelomično gusta, idealne svježine, miriše na cvjetove bagrema, svježe jabuke, korice i listove limete. Ugodne mineralnosti i srednjeg tijela, intenzivnog i trajnog okusa,  s notama breskve na aftertasteu… Idealna za pijuckanje.

Za duge veze

Ako ste u dugoj vezi, za vas nema iznenađenja. Točno znate što tražite od partnera i što vam on pruža. Pretrpani obavezama u svakodnevici, Dan zaljubljenih je savršeno vrijeme da uz večeru otvorite Malvaziju Amfora Kabola, pravi vinski klasik i uživate u svakom gutljaju s onim kojeg volite. Odlično paše uz konkretna jela od ribe i mesa, miriše na kompot od dunja, suhu paprat, zvjezdani anis, vaniliju i aromatično bilje. Suha, topla, mekana, s druge strane idealne svježine, izvrsne mineralnosti i punog tijela, s notom maslaca, zrele breskve i gorčinom badema na aftertasteu… Kompleksno, poput vaše veze.

Za samce i one koji znaju što žele

Za vas nema kompromisa. Navikli ste da sve bude po vašem! Ne padate na sladunjave priče, snažnog ste karaktera i isto to tražite od drugih. Za vas je idealan izbor Teran Amfora Kabola duboke rubin boje, bistar i gust. Nudi note bobičastog voća s dominantnom borovnicom, potom vanilijom i tamnom čokoladom, slijedi cedrovina i na kraju koža. Suho, djelomično toplo i mekano, puno svježine i izbornih sortnih aroma, savršeno uravnoteženo, s notom suhe šljive na aftertasteu. Najbolji partner na Dan zaljubljenih. Stvoren za uživanje!

Za istinske hedoniste

U paru ili ne, život je za vas pjesma. Istinski uživate u svakom danu i pravi ste hedonist. Nije vam važno s kim slavite, važno vam je da slavite. Za vas je kao stvoren zavodljiv slatki Muškat Dolce Kabola od prosušenih bobica, jantarne boje i intenzivnog okusa. Miriše na pečene dunje, livadni med, suhe smokve, marelice i neodoljivu notu karamele. Paše uz čokoladni souffle ili tvrde sireve… Bit će to užitak za pamćenje. Čista sreća!

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version