Trendovi

VIP otvorenje H&M-a

Brojna poznata lica vrzmala su se na tri kata najiščekivanije trgovine u Hrvatskoj.
U novom zagrebačkom shopping centru Cvjetni sinoć je održano VIP otvorenje prve H&M trgovine u Hrvatskoj. Crveni tepih, brojna poznata lica i ona nešto manje znana gužvala su se u najiščekivanijoj trgovini u gradu.



To je bio vrući događaj sezone, pa su tako prisustvovale i glazbenice Indire Vladić, Martine Vrbos, Lane Klingor, tv voditeljice Marijane Batinić, Petra Nižetić, Iva Šulentić, Ida Prester, Renata Sopek, Edita Misirić, glumica Marija Borić i Judite Franković.



Na tri kata lijepo uređenog H&M-a nalaze se trendi krpice, modni dodatci i donje rublje. U prizemlju je ženska kolekcija, na prvom možete naći H&M mladenačku podmarku Divided te torbice, nakit, šešire, cipele i donje rublje. Kolekcija za muškarce nalazi se na drugom katu, dok će dječja kolekcija biti u H&M-ovoj trgovini u Arena Centru čije otvorenje je 14. travnja.



Cijene su pristupačne, primjerice možete pronaći suknje po 60 kuna, hlače za 175 kuna, šešire i nakit za 40-ak kuna. Iz tih i još nekih pomodnih razloga kupovalo se isprobavalo toliko da se u redu za garderobu i blagajnu čekalo i po pola sata. Ipak, osoblje je na svakom koraku bilo od pomoći, pijuckao se šampanjac te voda za osvježenje nakon obilne kupovine.



Velika navala se očekuje i na otvorenju 7. travnja pa ako mislite ići saznajte nešto više o kolekcijama kroz sljedeće tekstove:

H&M haljine za proljeće

H&M kolekcija za trendeseterice


H&M badići za ljeto 2011.

Nova kolekcija H&M hlača

H&M torbe za proljeće 2011.

Proljetno buđenje u H&M-u

POKLON ZA NAJBRŽE KUPCE

H&M svoja vrata svim zaljubljenicima ovog modnog branda otvorit će sutra 7. travnja 2011. u 11.00 sati u trgovačkom centru Cvjetno. Super vijest je ta da vas očekuje posebno iznenađenje te će prvih 300 kupaca osvojiti poklon bon od 100 kn.

" alt="">

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Trendovi

Crocs Classic Clog je najpoznatiji model koji i dalje dominira Crocs scenom, ali ove godine možete ga vidjeti u prekrasnom geometrijskom izgledu.

Zanimljivosti

HELLO! Magazin ponovno je održao proslavu za pamćenje i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version