Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Više od pranja zubi…

Nova tehnologija unosi revolucionarne promjene u kategoriju električnih zubnih četkica i redefinira doživljaj svakodnevnog učinkovitog pranja zubi.

Oral-B, pionirska marka u domeni električnih zubnih četkica i pranja zubi uz pomoć mobilne aplikacije, predstavila je hrvatskom tržištu svoju najrevolucionarniju tehnologiju do danas, Oral-B iO™. Donoseći neviđen napredak u doživljaju pranja zubi, tehnologija Oral-B iO™ s revolucionarnom magnetnom tehnologijom postavlja novo industrijsko mjerilo, kao primjer nadahnutog istraživanja koje podiže očekivanja korisnika glede iskustva, tehnologije, dizajna i performansi na potpuno novu razinu.

Oral-B iO ™ početak je novog doba u pranju zubi. „Četkica koja ima pametni senzor za kontroliranje pritisaka na zube te se prilagođava sama ukoliko se ne čini dobro, zaista je prava revolucija za higijenu i estetiku zubi. Mnogo je razloga zašto baš Oral-B iO™ preporučujem svojim pacijentima, ali mogućnost da detaljno ukloni naslage, što zube čini zdravijim i bijelim smatram vrlo bitnim benefitom za sve nove korisnike”,  izjavila je ord. dent. medicine dr. Kristina Horvat.

Novi doživljaj četkanja rezultat je šestogodišnjeg istraživanja u suradnji sa stručnjacima, što u kombinaciji s 250 patenata čini Oral-B iO™ uistinu jedinstvenim proizvodom. To je više od nove zubne četkice, to je inovativna tehnologija. Magnetski pogon bez trenja prenosi energiju četkice Oral-B iO™ izravno u vrhove vlakana te korisnicima omogućuje glatko, učinkovito čišćenje, a zahvaljujući tome pranje zubi je iznimno precizno i tiho.

Tehnologija pranja zubi osigurava čistoću koju će korisnici osjećati, svaki dan, tijekom cijelog dana. Rezultat je to novog magnetnog pogona četkice Oral-B iO™, koji usmjerava energiju u same vrhove vlakana kako bi stvorio nove, revolucionarno nježne mikrovibracije. Kada se oscilacijska rotacija kombinira s mikrovibracijama, zubna četkica glatko klizi od zuba do zuba.  Ova zubna četkica koristi legendarnu okruglu glavu zubne četkice Oral-B nadahnutu stomatološkom opremom, koja u kombinaciji s oscilirajuće-rotacijskim pokretima i mikrovibracijama osigurava temeljito čišćenje.

Potpuno novo korisničko sučelje osmišljeno je u suradnji s više od 1800 potrošača koji su posvetili sate i sate svog vremena tehnologiji iO™, istraživanju, testiranju i razvoju kako bi nam pomogli da pružimo najglađe i najosobnije iskustvo pranja zubi. Korisnici vole nove, inovativne značajke koje pomažu u promicanju vrhunske njege usne šupljine i omogućuju personaliziranije pranje zubi, prilagođeno osobnim potrebama:

  • Interaktivni zaslonomogućuje jednostavno kretanje kroz značajke četkice i prilagodbu svakoj osobi. Tu su pozdravi dobrodošlice, odabir načina rada, jezične postavke i podsjetnici za promjenu glave zubne četkice.
  • Pametni senzor pritiskapomaže korisnicima u primjeni optimalnog pritiska za čišćenje. Crvenim svjetlom upozorava na prekomjerni pritisak, a zelenim javlja da korisnici primjenjuju optimalan pritisak pri pranju zubi. Zubna četkica također šalje obavijest o preslabom pritisku, tako što senzor svijetli u boji koja se može odabrati unutar aplikacije.
  • Elegantni magnetni punjačomogućuje izuzetno brzo punjenje: baterija četkice u cijelosti se napuni za oko 3 sata. Na zaslonu četkice nalazi se i lako razumljiv indikator stanje baterije.
  • Nova aplikacija Oral-Bs funkcijom 3D praćenja zubi i tehnologijom prepoznavanja položaja koja primjenjuje umjetnu inteligenciju, prepoznaje sva područja u ustima i tako vodi korisnike prema 100% pokrivenosti svih područja tijekom pranja zubi.
  • Vizualni mjerač vremenapruža personalizirane smjernice za ostvarivanje najboljih rezultata čišćenja. Mjerač vremena prati trajanje svake sesije četkanja pa korisnici znaju jesu li prali zube dvije minute koliko i stomatolozi preporučuju. Smajlići na zaslonu govore korisnicima jesu li ostvarili zadani cilj.

„Kako bi se osiguralo da Oral-B iO™ pruži najbolje iskustvo koje će zadovoljiti i nadmašiti želje i očekivanja korisnika, uloženo je više od 1200 sati kako bi se dobile neprocjenjive povratne informacije kupaca koje su onda bile uključene tijekom cijelog procesa istraživanja i razvoja. Konačni rezultat je tehnologija koja unosi pravu revoluciju u kategoriju, s kojom se korisnici odmah oduševe i ne mogu dočekati da uzmu četkicu u ruke”, izjavila je Beata Golan.

Klinička su ispitivanja pokazala da Oral-B iO™ osigurava dublje čišćenje zubi i desni pa korisnici mogu jednostavno i učinkovito održavati zdravlje usne šupljine. U odnosu na klasičnu zubnu četkicu, korisnici četkice Oral-B iO™ iskusili su:

  • 100% više uklanjanja zubnih naslaga nakon osam tjedana
  • 100% zdravije desni u jednom tjednu
  • 6x višeuklanjanja zubnih naslaga duž linije desni

Za dodatne informacije o četkici Oral-B iO™ posjetite link.

Ne propustite

Predstavljamo

Hrvatski Crveni križ, P&G i Kaufland pokreću nacionalnu incijativu “Iz ljubavi prema djeci” za pomoć djeci koja su u potrebi

Savjeti i preporuke

Poklanjamo Oral-B Vitality Precision Clean električnu četkicu za zube.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.