Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Vjenčić izrađen od prirodnih materijala svojim će mirisom ispuniti prostor božićnim duhom

Vrijeme adventa i Božića je zapravo vrijeme u godini koje nam je svima omiljeno.

Konceptualno, adventski vjenčić definiraju simbolične 4 svijeće i krug – vjenčić kojim unosimo u naš dom, prostor ono slatko iščekivanje Božića. Vrijeme adventa i Božića je zapravo vrijeme u godini koje nam je svima omiljeno.

Upravo iz tog razloga vizija adventskog vjenčića JS Ateliera je vjenčić izrađen od prirodnih materijala koji će svojim mirisom ispuniti prostor božićnim duhom. To je naravno prvenstveno miris bora, a to su zapravo razne vrste crnogoričnog bilja kao što je jela, smreka, juniperus, cedar, čempres pa i pravi bor.

U svakom slučaju najdugotrajniji su vjenčići izrađeni od jele kojoj ne opadaju iglice.
Adventske vjenčiće ovog adventa JS Atelier zamišlja jednostavno, naturalnog izgleda izrađene od prirodnih crnogoričnih grana uz dodatak baršunastih vrpci.
Naturalni prirodni zeleni baršun za ljubitelje jednostavnosti i minimalizma.

Neizostavni dio Božića nekako je uobičajeno crvena boja, iako nismo njeni ljubitelji unijeli smo je ove godine u dizajn jer dojam koji želimo je toplina, moderna klasika, osjećaj doma ispunjenog predivnim mirisom koji provocira lijepe obiteljske uspomene.

Više

Moj dom

Vijenac ne mora uvijek biti klasičan, malo mašte i odgovarajućeg materijala, možete napraviti svoj vlastiti, dizajnerski, neponovljivi vjenčić. 

Moj dom

Ono što je svakako neizostavan dio božićne tradicije, a ujedno i božićne dekoracije je adventski vijenac.

Dizajn

Advent ove godine počinje 2. prosinca, a kako bi svoje domove i korporativne interijere ukrasili u duhu adventa i Božića, predstavljamo božićnu kolekciju JS...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.