Fashion report

Vladarice plesnog podija, gdje ste!?

Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja svoju party kolekciju Stardust prikladnu baš za ovaj period u godini.

Blagdanski partyji i dobri provodi samo što nisi zakucali na vrata. Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić predstavlja svoju party kolekciju Stardust prikladnu baš za ovaj period u godini.

Becha Design u svojoj novoj kolekciji pokazuje svu raskoš boja i uzoraka koji odlično funkcioniraju u raznim kombinacijama. Svaki komad iz kolekcije može se nositi na više načina i ostavlja prostor ljubiteljicama mode za osobnu kreativnost.

Dizajnerica inspirirana sjajnim osamdesetima željela je u kampanji dočarati zvjezdano blještavilo koje je zavladalo ove sezone. Igranje bojama i spajanjem nespojivog bila je glavna nit vodilja. Umjetno krzno koje je „must have“, u spoju s „mermaid“ ljuskama i zlatnim dodacima, kao stvorene su za odvažne žene koje nemaju straha kada je u pitanju kombiniranje tekstura, stilova i materijala.

Becha Design posebnu pažnju pridaje konstrukciji kaputa koji su ove sezone popularnog zmijskog uzorka u kombinaciji srebrne i ljubičaste boje.

U doba društvenih mreža koje diktiraju trendove, Becha Design s nestrpljenjem očekuje kreativne kombinacije njezinih kreacija na Instagram profilima vladarica plesnih podija.

Ne propustite

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Moj dom

Ovogodišnja vizija Božića iz čarobne radionice JS Ateliera uklapa se u viziju bezvremenske sofisticirane elegancije uz dodatak suvremenih elemenata.

Zanimljivosti

Šalice sa simpatičnim likovima Lunarovih mačaka upotpunjene motivacijskim porukama Sandra Slavnića, bit će dostupne za kupnju u odabranim trgovinama, te narudžbu preko Barcaffe web...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version