Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Vlaho Arbulić kao Karatov L’homme de Demain

Kolekcija nazvana L’homme de Demain inspirirana je generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool.

Nakon što je svojim ”moćnim nakitom sa stavom” već nekoliko sezona unazad oduševio i osvojio ženski rod, domaći brand Karat jewelry predstavlja prvu kolekciju dizajnerskog nakita za muškarce. Kolekcija nazvana L’homme de Demain inspirirana je generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool. Nakon dugo godina muški nakit se vraća na scenu u velikom stilu.

Njihovog muškarca sutrašnjice utjelovio je upravo takav, neopterećen i cool, pjevač, ferovac, nagrađivani gitarist, muškarac nepogrešivog stila, bivši Amerikanac, ali i dalje ”svjetski, a naš” – Vlaho Arbulić.

Kolekcija je stilski miks minimalizma i raskošnijih komada nakita izrađenih u srebru finoće 925 ručnim radom. ”Želja nam je bila da si svaki muškarac može naći nešto za sebe. Nadamo se da smo u tome uspjeli. Kolekcija je napravljena kao capsule kolekcija u kojoj se svi komadi mogu nositi skupa. Donosimo prsten s crnim dijamantima, pet modela lančića, nekoliko narukvica, pregršt pečatnjaka i posebni medaljon. Medaljon smo napravili jedinstvenom kombinacijom svetog Benedikta i kompasa koji simbolizira vjeru, zaštitu,  snagu i jasan put”, ističe dizajnerica nakita Rene Krasnić Velicki.

L’homme de Demain, nova je generacija eklektičnih muškaraca koji nose nakit, a možete ju pronaći na www.zlatarnicekarat.com, kao i na Instagram i Facebook profilu Karat jewelry branda.

Styling: Ana Nikačević

Foto: Karmen Poznić

Više

S modne piste

U fashion editorijalu snimljenom na zagrebačkim ulicama pogledajte kako Teuta kombinira nakit s neizostavnim oversize blazerima, hit modelima traperica, bomber jaknom i vječnim balonerom.

Beauty report

Po prvi puta, svoj hommage ovom univerzalnom jezičnom i modnom pojmu dao je i hrvatski brend nakita Karat Jewelry.

Trendovi

Design by Keune potpuno je nova linija za njegu i stiliziranje kose omiljenog brenda za kosu koju od veljače može potražiti na policama DM-a,...

Fashion report

Cool, edgy, raskošna, jedinstvena, ženstvena i sexy, najbolji je opis nove kolekcije domaćeg brenda nakita Karat Jewelry.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.