Fashion report

Vodič kroz sniženja!

Ponuda je zaista velika pa iskoristite sezonska sniženja što prije

Dugoočekivana sezonska sniženja napokon su počela, a kako bi potraga za dobrim „ulovom“ bila što lakša posjetili smo poslovnice najistaknutijih brendova na hrvatskom tržištu. Oni imaju baš sve što bi mogli zatrebati – odjeću, obuću, donje rublje, modne dodatke i putni asortiman.

U trgovinama će se naći popusti i preko 50 posto – priopćili su iz Hrvatske gospodarske komore. Hrvatski trgovci, u želji da zadrže lojalnost kupaca, počeli su pratiti praksu europskih zemalja i nuditi veće popuste. Iako smo ovih blagdana svjedočili tome da domaći trgovci cijeli prosinac nude posebne oblike prodaje, koristeći se raznim akcijama i promocijama proizvoda, u pravilu su to bili popusti u rasponu od 10 do 30%.

Trgovci prema Zakonu imaju pravo raditi akcije na proizvode, rasprodaje, popuste i ostale posebne ponude, ali moraju voditi računa o poštenoj trgovačkoj praksi.

Ponuda je zaista velika pa iskoristite sezonska sniženja što prije!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U vodiču koji slijedi saznajte što nude Argentum, Carpisa, Fashion & Friends, Guess, Guliver, Heraldi for Men & Women, Yamamay, Liu Jo, Palmers, Replay, Springfield, The Core i Zaks:

ARGENTUM: 50% na kolekciju srebra i čelika, -40% na novu kolekciju srebra, -30% na kolekciju satova, -25% na kolekciju zlata i briljanata; – 70% popusta na dio asortimana srebra

CARPISA: 50 % popusta na kompletan asortiman

FASHION & FRIENDS: do 50% popusta na kolekciju jesen/zima

GUESS: 40 % popusta na dio ženskog asortimana, salonke i cipele na petu, 50% popusta na Marciano kolekciju i 30 % popusta na muški asortiman, dio accessories kolekcije i dio asortimana obuće

GUESS ACCESSORIES: 30 % popusta na cijelu kolekciju jesen/zima

GULIVER: do 60% na cjelokupan asortiman; do 50% na kolekciju obuće jesen/zima 2017.

HERALDI FOR MEN & WOMEN: do 50% popusta na brendove: Woolrich, Strellson, Canali, Church’s, Paul Smith, Ingram, Herno, Harrys of London, JOOP! kao i Jil Sander, Joseph, Paul Smith, Rochas, Proenza Schouler, Herno, Church’s te Victoria Beckham

YAMAMAY: 30 – 50 % na dio kolekcije jesen/zima

LIU JO: do 50% na kolekciju jesen/zima

PALMERS: 30 % popusta na odabrane artikle iz muške i ženske kolekcije jesen / zima 17

REPLAY: do 60% popusta na kolekciju jesen/zima 17

SPRINGFIELD : 60 % popusta na cijelu kolekciju jesen/zima 17

THE CORE: do – 50% na Ralph Lauren, Calvin Klein, UGG, Napapijri, Gant, Versace Jeans i Cavalli Class; 50% popusta na obuću Calvin Klein i Versace Jeans; accessories branda Cavalli Class na sniženju od 50%; accessories branda Tommy Hilfiger ima 30% niže cijene.

ZAKS: -50% na kolekciju srebra i čelika, -40% na novu kolekciju srebra, -30% na kolekciju satova, -25% na kolekciju zlata i briljanata; – 40% za dio asortimana briljanata.

Ne propustite

Fashion report

Iako smo jedva dočekali sezonska sniženja, zbog velike količine raznovrsnih artikala potraga za pravim komadom stresna je za neke, a radosna za druge.

Putovanja

Avio prijevoznici i zračne luke koriste mnoge stručne izraze u svom poslovanju koje često mogu zbuniti.

Fashion report

U nastavku vam donosimo nekoliko modela koje se isplati uloviti na Replay Sezonskoj akciji po izvrsnim cijenama!

Fashion report

Kako bi se osigurala što kvalitetnija i kreativnija kupovina, kanadski brend ALDO produžio je Black Friday na cijeli tjedan u kojem donosi genijalne popuste...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version