Istaknuto

Vodič za must-have proizvode za putovanje s djecom

Vodič za must-have proizvode iz ponude Mama Marketa koji će vam olakšati svako putovanje.

Drage mame, nastavno mom članku ‘5 savjeta za pakiranje bez panike’, donosim vam i ovaj vodič za must-have proizvode iz ponude Mama Marketa koji će vam olakšati svako putovanje.

Dodatan plus?

Sve proizvode osmislile su i proizvele same mame iz Hrvatske, inspirirane svojom djecom i iskustvima. Njihovi inovativni i kreativni proizvodi podržavaju zdravo i sretno odrastanje djece, a svojom ponudom ne prestaju nas oduševljavati.

PLATNENE PELENE I COVERI – Ljeto je idealno vrijeme za odvikavanje od pelena pa ako još imate malog ‘pelenaša’, odaberite platnene pelene veselih uzoraka iz naše široke ponude. U platnenim pelenama djeca brže postaju svjesnija svojih potreba i dijete će se lakše i brže odviknuti od njih.

 

ROKOVNICI – Čak i oni koji preferiraju tehnološka rješenja, ne mogu poreći efekt rukom ispisanog. Planirajte sa stilom jer svaki popis i obaveza izgledat će privlačnije u divnom, personaliziranom rokovniku. Dodatni benefit – u isti popis možete zaviriti više puta pa tako kad je riječ o putovanjima na jednom mjestu možete raspisati svoj popis za more, kampiranje, planinarenje, duga putovanja, izlete… i tako uvijek imati korisne informacije pri ruci.

 

KRPICE BRISALICE – Bilo kuda, nered svuda! Jel’ tako mame? Zamusana ličeka, umrljani ili slinavi prstići, prolivena tekućina, fiziološke potrebe po putu… Krpice brisalice tu su kao nježno i ekonomično rješenje za sve situacije, a odlično je i to što ne zauzimaju puno mjesta i stanu u svaku torbicu.

 

TORBICE ZA PELENE – Praktične torbice odlično su rješenje jer na jednom mjestu možete držati i rezervne pelene i vlažne maramice, pa čak i dudu jer torbice dolaze s drukerom/držačem za dude. Kad dijete poraste, torbicu možete prenamijeniti, npr. koristiti je za higijenske uloške.

 

PODLOGE ZA PREMATANJE – I u svom najjednostavnijem obliku mogu imati različitu svrhu – ujedno mogu biti i podloga za igru, podloga za sjedenje na plaži ili na travi, meka podloga za kolica, krevetić. U multifunkcionalnom obliku pomažu vam da na jednom mjestu (veličine standardnog nesesera) držite pelene, rezervne bodije, kremu i razne druge potrepštine. Odlično je i to što je jedan od džepova posebno dizajniran s otvorom za izvlačenje vlažnih maramica.

 

PODLOGE ZA IGRU – Za one koji su pelene već ostavili iza sebe, tu su podloge praktične za indoor/outdoor dječju igru, a u multifunkcionalnoj varijanti služe i kao praktična vreća za igračke kojom se nered na podu riješi začas. Tko bi im odolio?

 

DEKICA I JASTUČIĆ – Uz standardnu posteljinu, komplet dekica/jastučić, nezaobilazni je dio svakog djetinjstva. U zabavnoj varijanti, djeca ih brzo zavole i rado nose posvuda sa sobom kao dio doma i svoju ‘sigurnu’ zonu. Udobnost je samo dodatan benefit.

 

JASTUČIĆ ZA BOČNO SPAVANJE BEBA – Omogućava zdrav i siguran san vaše bebice u krevetiću, na plaži… Usto je malen i ne zauzima puno mjesta u prtljazi, kao npr. gnijezdo za spavanje.

 

IGRAČKE – Tko ne bi htio svog najboljeg prijatelja imati uvijek uz sebe? Lanene tješilice ili pamučne lutke, lako su periva rješenja i odličan saveznik djece, ali i roditelja na svakom putovanju.

 

KVALITETNI DJEČJI RUČNICI – Jer kvalitetnih i dobro upijajućih ručnika nikad dosta, zar ne mame?! Za kupanac ili brzi tuširanac u kampu, za plažu… ručnici sa zabavnim likovima dobrodošli su u svim situacijama.

 

 

 

 

LANENA ODJEĆA – Znate li da ovaj antibakterijski materijal zimi grije, a ljeti hladi? Lan je usto i praktički nepoderiv, lako se slaže i ne zauzima puno mjesta u koferu/torbi. U našoj premium ponudi pronađite divne modele odjeće koji će zasigurno uljepšati dječje avanture, a i pokoju obiteljsku fotku.

 

 

DRUŠTVENE IGRE – Odlična su zabava bilo u kući, bilo vani. Razvijaju društvene i emocionalne vještine te potiču kognitivni razvoj. U vremenu tehnologije, zajednički provedeno vrijeme u dobroj zabavi i smijehu, neprocjenjivo je, a bez sudjelovanja roditelja dobar način da se djeca zabave na malo dulje vrijeme, dok roditelji uživaju u predahu. Društvena igra Osvoji tortu, osvojila je srebro na sajmovima u Zagrebu i Londonu.

 

 

 

PLATNENE MASKICE I SOCIAL DISTANCE MAJICE – I dok maskice više zaista ne moramo puno objašnjavati, za majice moramo reći kako su cool i zabavan podsjetnik našim najmlađima na prijeko potrebno držanje zdrave distance u određenim situacijama.

 

MOM BAG – One bag to rule them all! Jer svaka mama treba praktičnu torbu koja odgovara njezinoj ulozi. Jednostavnog dizajna, s dovoljno džepića s unutarnje bočne strane, prostranom unutrašnjosti za ostatak stvari te dovoljno dugim remenom da se može nositi preko ramena ili staviti preko konstrukcije kolica, nezaobilazni je saveznik svih mama.

 

MARAME I JASTUČIĆI ZA DOJENJE, ULOŠCI – Za sve one mame s bebicama koje žele privatnosti i udobnost prilikom dojenja tu su predivne lanene marame za dojenje. Omogućuju mami privatnost dojenja u javnosti, a bebi usredotočenost na papanje te zaklon od sunca i vjetra. Lagan, elastičan obruč na vrhu marame omogućuje mami stalan pogled na bebu te cirkuliranje zraka, dok jastučići za dojenje i kvalitetni platneni ulošci omogućavaju da koža diše i ostane zdrava, istovremeno pružajući udobnost i zaštitu za svaki outfit.

Svi proizvodi su dostupni na mamamarket.hr

 

piše: Ivana Fakin, mama, suosnivačica Mama Marketa, vl. Essenta, Agencije za web i marketing

Ne propustite

Savjeti stručnjaka

Jedna prosječna četkica za zube može sadržavati preko 10 milijuna bakterija.

Darivanje

Izgradite povjerenje, postavite zdrave granice i povežite se sa svojim djetetom

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Putovanja

Otputovati negdje sve više znači posvetiti se sebi, pratiti vlastiti tempo i potrebe i što više se udaljiti od užurbane svakodnevice.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version