Kultura

Voi’Sa – festival urbane glazbe na Braču

Osvojite ulaznicu za koncert Dječaka i Ede Majke.
Ljeto, more, ljubav i glazbeni festivali – zbog toga volimo ljeto! Na prekrasnom otoku Braču u Supetru i ove godine održavaju se od 2. do 4. kolovoza  (treći po redu) Dani urbane glazbe Voi'Sa.

Festival će se održati na istim lokacijama kao i prethodnih godina (na poznatoj supetarskoj plaži tijekom dana i a u noćnim satima na sljedećim lokacijama – Benny’s Bar, Thriller Club i Mali Plac).



Ljubitelji dobre glazbe ponovno će ovog ljeta doći na svoje, jer Voi'Sa prvi dan tuluma otvara funk, soul, reggae, drum 'n' base, breaks i dubsteb zvukovima kojih su nosioci večeri odlični Roots In Session iz Slovenije dok se drugi dan zabava kreće u pravcu elektronike, groove/house/nu-disco zvuka uz Ben Weestbeecha i njegov live nastup kao stvoren za klupsku atmosferu.



Pored Bena kojeg smo ove veljače imali prilike čuti i u Zagrebu, u petak će se za DJ pultom izmijeniti i dva DJ-a poznata zagrebačkoj publici – HrwoE (član Confidential i Concorde Club tima) i Eddy Ramich (Kontrapunkt).



Zadnji dan kao i prethodnih godina završava u live tonu; hip hop fiestom uz festivalski najtraženiji bend Dječake te Edu Maajku koji promovira svoj novi album Štrajk mozga. Za tradicionalno dobar funky after i zatvaranje Bračkog plesnjaka zaduženi su Umbo iz Osijeka, Audio Infunktion iz Sarajeva, Voi'Sa Kolektiv kao domaćini i Studio Baranda koji će pokriti vizualni identitet festivala.



Voi’sa podmornica spremna je izroniti na obalu glazbenih užitaka i ovog glazbenog ljeta, budite pripravni za kupanje, sunčanje i hedonizam, pripremite pokrete za nove elektroničke zvukove i glas za temperamentne koncerte.  

A kakvu atmosferu možete očekivati na Voi'Sa Festivalu pogledajte u videu iz nastavka a sve novosti možete pratiti na službenom Voi'sa Facebooku ili službenoj web stranici.



Upad na prva dva dana festivala je besplatan, a cijena ulaznice za treći dan s koncertnim programom je 40 kn

" alt="">

Voi'Sa Festival Urbane Glazbe (2012 line up) from Dragan Đokić on Vimeo.

 

OSVOJI ULAZNICU ZA VOI'SA FESTIVAL 

Voi'sa Festival poklanja vam 2 ulaznice za koncerte Dječaka i Ede Majke.

Ukoliko želite osvojiti ulaznicu za festival, pošaljite nam mail na igra@mmreza.hr s naslovom VOISA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu te odgovor na sljedeće pitanje:

Kako se zove prvi album Ben Westbeecha?

Vaše prijave primamo do 18. srpnja 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice ulaznica su Mia Jeromela i Nikolina Sabljarić. Čestitamo!
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Dobar posao

Trebamo se zapitati, zašto je Einstein gotovo svakodnevno svirao violinu, zašto kirurzi tijekom operacija slušaju Mozarta, zašto je Papa Benedict svirao Bacha na klaviru,...

Duh i tijelo

Korisni savjeti kako preživjeti napete dane.

Zanimljivosti

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa "Ples sa zvijezdama".

Zanimljivosti

TP Vision predstavlja nove verzije svojih Philips Fidelio premium ANC slušalica za postavljanje preko uha i vrhunske TWS bežične ANC slušalice lansiranjem novog modela...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version