Dizajn

Voli me, ne voli me – igra ljubavi ispričana nakitom

Pod nazivom M’AMA NON M’AMA – što na talijanskom znači „voli me, ne voli me“ predstavljena je nova kolekcija luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato.

Luksuz i ljepota već neko vrijeme stanuju u zagrebačkoj Cesarčevoj ulici, a sada su dobili pojačanje! Naime, u prostorijama draguljarnice Malalan predstavljena je nova kolekcija luksuznog nakita talijanskog brenda Pomellato, kao jednog od najomiljenijih i najprodavanijih dizajnera nakita u Europi. Pod nazivom M’AMA NON M’AMA – što na talijanskom znači „voli me, ne voli me“ – prisutni su mogli razgledati novu ediciju nakita koja u sebi objedinjuje luksuz i ljepotu. Ipak, glavna je poveznica i inspiracija, otkrili su predstavnici Malalana, bila ljubav.

„Svi znamo da je ljubav glavna motivacija kroz život, stoga smo željeli sve njene boje i nijanse dočarati nakitom. Nova kolekcija je mladenački zaigrana, ali i romantična i zavodljiva, a donosi nam pet prstenova od poludragog kamenja – ametista, peridota, londonski plavog topaza, mjesečevog kamena i granata – s pavéom od bijelih dijamanata.  Svaki prsten predstavlja posebnu priču u skladu s odabranim kamenom, a svaki kupac može izabrati i složiti posebnu kombinaciju prema svom ukusu. Upravo to čini Pomellato nakit jedinstvenim“ – poručio/la je XX.

Kolekcija nakita M’AMA NON M’AMA nastala je 2009. godine, a izvorno je uključivala devet prstenova s devet različitih kamena kao simbola različitih emocija. Hesonit, ametist, peridot, londonski plavi topaz, crveni turmalin, mjesečev kamen, zeleni turmalin, granat i iolit preuzeli su uloge strasti, želje, ljubomore, nježnosti, ljubavi, radosti, nade, užitka i nostalgije. Tijekom godina kolekciji su pridodani i novi elementi kao što su privjesci i naušnice, a ovogodišnja kolekcija predstavlja samu srž i duh M’AMA NON M’AMA. Proporcije i dizajn dotjerani su do najsitnijih detalja, a kolekciji su po prvi put dodane i narukvice s pet odabranih vrsta poludragog kamenja.  Kao i svaka ljubavna priča, ova kolekcija donosi ljubav, pokoje iznenađenje, ali i rast i razvoj priče na način kako bismo sami to poželjeli.

Ne propustite

Fashion report

Elegantan i profinjen nakit modni je detalj koji priča priču o životu osobe koja ga nosi i opire se prolaznosti vremena.

Fashion report

ZiZou nakit se izrađuje kombinacijom modernih i tradicionalnih tehnika, a ono što ga odlikuje su i male serije, a samim time i unikatnost.

Trendovi

Ove godine, naš je cilj jednostavan - primite li poljubac, poklon ili osmijeh, samo ih šaljite dalje, stvarajući tako beskrajan krug radosti!

Fashion report

Ako vam je Frajerica Handcrafted Jewelry nakit na listi želja već neko vrijeme, sad je pravi tajming da ga ubacite u svoje virtualne košarice...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version