Knjige i glazba

Vratili su se još brži i žešći!

Voze najbrže aute i imaju najzgodnije djevojke
Brzi i žestoki su se vratili još jednom. Vin Diesel kao Dom Toretto i njegov FBI prijatelj Mark Walker kao agent Brian O’ Conner ponovo jašu ili bolje rečeno voze najbrže aute u nastavku „Brzi i žestoki: povratak“

Priča se nastavlja žestoko sa ispušnim plinovima, prašinom, udarcima i pokojom emocijom. Nakon prošlog nastavka O’Conner se otkrio kao FBI-ovac te sad divlja po cestama Los Angelesa u odijelu.

Njegov prijatelj po nitroglicerinu Dom i dalje bježi od zakona. Ipak nakon što sazna da mu je ubijena djevojka Letty koju glumi osebujna Michelle Rodriguez krće u osvetnički pohod.

Iako na različitim stranama Dom i O’Conner zajednički žele uništiti trgovca drogama i organizatora ilegalnih utrka Braggu. U svakom slučaju poklonici brzih automobila, ilegalnih uličnih utrka, opasnih muškaraca i zgodnih ženskih tijela došli su na svoje.

O’Conner uz sve ljepotice u filmu ipak nastavlja ljubavnu priču sa Domovom sestrom Miom koju igra Jordana Brewster, mlada glumica iz Paname.

Finale filma je naravno uz obilje prašine, metaka i škripe guma na granici SAD-a i Meksika.

Žestoka ekipa za uspjeh!


Filmsku ekipu čine sve redom ljudi koji su radili na prijašnjim nastavcima franšize, počevši od talentirane produkcijske ekipe koju predvode režiser Justin Lin i producenti Neal H. Moritz, Vin Diesel i Michael Fottrell. Scenarij je napisao Chris Morgan, i to prema prema likovima koji se temelje na djelu Garyja Scotta Thompsona.

Iako kritičari nisu baš skloni ovoj vrsti filmova, publika će opet oduševljeno uzdisati za škripom guma i puniti kino dvorane. Hrvatski poklonici mogu „zapaliti“ u kino 9. travnja kada je premijera.
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Celebrity

Sve o preminulom holivudskom glumcu

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version