Beauty report

Vratite sjaj vašoj kosi uz Botanic Terapy Ginger Recovery

Revitalizujući šampon Botanic Therapy Ginger Recovery vraća vitalnost, blistavost i snagu oštećenoj kosi. Prozirna tekstura poput meda stvara raskošnu pjenu, koja obavija vlasi dubinskom njegom bez otežavanja, čak i kod tanke kose.

Zbog štetnih vanjskih utjecaja, kao što su UV zračenje, toplina, vlaga i zagađenje, kosa može brzo postati iscrpljena, oslabljena i oštećena. Teža je za raščešljavanje, bez sjaja i suha na dodir. Kako bi povratila svoju snagu i sjaj, kosi je potreban pravi val vitalnosti.

Đumbir se već stoljećima koristi kao prirodni lijek, a recepti za njegu koji sadrže ovu čudesnu biljku i dalje se prenose s generacije na generaciju, u kulturama širom svijeta. Inspiriran tradicionalnim receptima i prirodnom snagom ovog nevjerovatnog sastojka, Botanic Therapy je stvorio jedinstveno

moćnu formulu, spoj ekstrakta organskog korijena đumbira i šumskog meda koji revitalizira iscrpljenu i oštećenu kosu bez sjaja. Za muškarce i za žene!

U želji da vam pruži najbolju njegu posebno namijenjenu iscrpljenoj kosi, Botanic Therapy nudi kompletnu liniju proizvoda za njegu 98% prirodnog porijekla, koja obnavlja, hrani i jača kosu, za istinski trenutak zadovoljstva.

Organski korijen đumbira iz Indije predstavlja jedinstveno blago prirode prepuno vitalnosti. Bogat vitaminima i mineralima, okrijepljujući sok ove biljke poznat je po tome što revitalizira, vraća blistavost i snagu kosi bez sjaja, od korijena do vrhova.

Šumski med iz Mađarske jedan je od najefikasnijih prirodnih sastojaka za njegu. Ovo izdašno blago košnice je nektar bogat glukozom i fruktozom, poznat po svojim hranjivim svojstvima koja obnavljaju iscrpljenu kosu.

Revitalizujući šampon Botanci Therapy Ginger Recovery vraća vitalnost, blistavost i snagu oštećenoj kosi. Prozirna tekstura poput meda stvara raskošnu pjenu, koja obavija vlasi dubinskom njegom bez otežavanja, čak i kod tanke kose. Bez silikona za prirodan osjećaj. Intenzivno revitalizirana i osnažena, kosa izgleda zdravije i živahnije, puna sjaja i snage, bez dodatne težine.

Revitalizirajući regenerator olakšava raščešljavanje, vraća živost i snagu vašoj kosi, bez otežavanja, pružajući joj novu vitalnost i osjećaj lakoće.

Maska intenzivno hrani, revitalizira i obnavlja kosu, ne čineći je težom. Izdašna, nemasna tekstura blagog, suptilnog mirisa obavija vašu kosu, za doživljaj prirodne njege u kojem uživaju sva čula. Koristite kao masku koja se ispire ili kao masku bez ispiranja.

Milk maska mliječne je teksture, trenutno se topi,  izuzetno brzo i lako nanosi te ispire. Obnavlja kosu, pružajući joj intenzivnu njegu maske s teksturom laganom poput mlijeka, koju kosa trenutno upija, bez otežavanja.

 

Informativne cijene

Botanic Therapy šampon 400ml, Informativna cijena 28,90 kn

Botanic Therapy šampon 250ml, Informativna cijena 22,90 kn

Botanic Therapy regenerator 200ml, Informativna cijena 22,90 kn

Botanic Therapy maska 300 ml, Informativna cijena 38,90 kn

Botanic Therapy milk maska 200ml, Informativna cijena 38,90 kn

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version