Beauty report

Vrhunski John Frieda proizvodi za njegu kose

Osvoji intezivnu masku za njegu oštećene kose.
John Frieda je najprodavaniji brend za njegu kose u premium kategoriji. Lansirali su više inovacija u segmentu njege kose u zadnjih 20 godina od bilo kojeg drugog proizvođača i osvojili 120 nagrada. Žene diljem svijeta, među kojima i mnoge estradne ličnosti (Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Cate Blanchett) ne mogu zamisliti život bez John Frieda proizvoda, a proizvodi stvaraju apsolutnu ovisnost kod onih koji ih koriste.

10 John Frieda proizvoda je među 50 najboljih proizvoda za njegu kose, a ciljana grupa su žene koje žele izgledati i osjećati se dobro, vole svoju kosu i brinu o njoj, spremne su platiti više za proizvod koji uistinu funkcionira, zainteresirane su za ljepotu i dobar izgled im daje samopouzdanje.



John Ffieda pokriva sve potrebe kupaca koji traže riješenje za svoju kosu, kroz nekoliko linija proizvoda: Frizz – Ease brine o svim vrstama neposlušne kose, Sheer Blonde njeguje sve nijanse i zahtjeve plave kose, Brilliant Brunette hrani sve nijanse smeđe kose, a Luxurious Volume osigurava postojan volumen.

Miraculuous Recovery intenzivni regenerator pruža intenzivnu njegu protiv lomljenja kose, prodire u kosu pružajući ciljane tretmane za oštećena područja, učvršćuje ju, jača i stavlja pod kontrolu. Cijena je 70,70 kn.

                                    

OSVOJI INTENZIVNU MASKU

Martimex vam poklanja 3 intezivne John Frieda maske za kosu.

Ukoliko želite osvojiti ovu masku, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom FRIEDA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko John Frieda proizvoda je među 50 najboljih za njegu kose?

Vaše prijave primamo do 28. veljače 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnice su: Katarina Cindori, Branislava Bertić i Tanja Barišić. Čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Savjeti i preporuke

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version