Trendovi

Vrijeme je za najbolje FOREO Black Friday ponude

Najuzbudljiviji i najiščekivaniji shopping period je pred nama, a švedski beauty-tech lider FOREO upravoje najavio odlične Black Friday ponude.

Najuzbudljiviji i najiščekivaniji shopping period je pred nama, a švedski beauty-tech lider FOREO upravo je najavio odlične Black Friday ponude.

Omiljeni beauty gadgeti, kojima možete razmaziti vašu kožu, ali i vaše najbliže povodom nadolazećih blagdana, od 18. do 28. studenog će biti sniženi do čak 40%.

Po posebnim cijenama će se moći kupiti i FOREO bestseleri – BEAR, LUNA 3 plus i UFO 2, a popusti će biti dostupni kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Tehno Mag, ROX Beauty, BIPA i na Lijepa.hr.

FOREO BEAR

Najbolji način da vaša koža zablista u samo 3 minute? Zabavan i učinkovit trening koji će vam pružiti neodoljivi FOREO BEAR. Ovaj gadget trenira više od 65 mišića lica i vrata te osigurava neinvazivni lifting lica u zabavnom i opuštajućem tretmanu.Njegova stimulirajuća mikrostruja čini kožu elastičnijom i čvršćom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica i zaglađuju bore.

Po posebnoj ponudi će se moći pronaći i FOREO BEAR mini s3 intenziteta mikrostruje te Anti-Shock sustavom, koji garantira siguran i bezbolan prijenos struje na kožu.

FOREO UFO 2

Hidratacija je jedan od najbitnijih koraka kvalitetne skincare rutine, a FOREO UFO 2 pobrinut će se da vaša koža bude nahranjena i hidratizirana i do 6 sati nakon tretmana.

UFO 2 pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute, a sadrži krioterapiju, termoterapiju, opuštajuće T-Sonic pulsacije i puni spektar LED svjetala. Ovaj je uređaj stvoren za stvaranje spa doživljaja u vašem domu i opuštanje u hladnijim večerima.

Šlag na torti? Osim uređaja, snižene će biti i UFO maske te Farm To Farm To Face linija sheet maske, koje se mogu koristiti uz UFO 2 ili za samostalni tretman koji će razmaziti vašu kožu.

Black Friday ponuda će uključivati i FOREO UFO, FOREO UFO mini 2 i FOREO UFO mini uređaje.

FOREO LUNA linija

FOREO LUNA linija stvorena je za najnježnije i najtemeljitije čišćenje kože, a u sklopu Black Friday ponuda će se po posebnim cijenama moći pronaći bestseleri LUNA 3 i LUNA 3 plus te praktična mini izdanja – LUNA mini 3 i LUNA mini 2.

Uz mekane i ultrahigijenske uređaje iz LUNA asortimana, čišćenje lica postaje opuštajući ritual nakon kojeg će vaša koža zablistati.

Iznenađenja ne prestaju s uređajima za njegu lica jer je FOREO pripremio i posebne ponude za oral care liniju.

Ako želite unaprijediti vašu dentalnu higijenu, pravo je vrijeme da odaberete jednu od soničnih FOREO četkica za zube: ISSA 3, ISSA 2, ISSA mini 3 i ISSA mini, ISSA mini 2, ISSA kids, ISSA mikro ili ISSA play.

Po posebnim cijenama će se moći pronaći i omiljeni FOREO IRIS masažer za okoloočno područje te FOREO skincare proizvodi SERUM SERUM SERUM i Micro Foam Cleanser.

Već dugo se želite razmaziti nekim FOREO proizvodom i podignuti vašu skincare rutinu na novu razinu? Istražite FOREO Black Friday ponude i nabavite vašeg beauty saveznika po odličnoj cijeni!

FOREO BLACK FRIDAY ponude dostupne su od 18. do 28. studenog kod službenih partnera: Douglas, Martimex, Sancta Domenica, FABU Spot, Rox Beauty, BIPA i Lijepa.hr

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version