Trendovi

Vruća suradnja: David Beckham i H&M

Od Valentinova 2012. u prodaju kreće high street kolekcija odjeća s Beckhamovim potpisom.
Mega popularni vrhunski nogometaš David Beckham potpisao je dugogodišnji ugovor sa svjetski poznatim lancem dućana H&M putem kojeg će njegove kreacije biti dostupne milijunima muškaraca diljem svijeta. Odjevni predmeti nove David Beckham linije prodavat će se u 1.800 H&M dućana u 40 zemalja. Linije će izlaziti sezonski, a prvi izlazak na tržište očekuje se oko Valentinova, točnije 2. veljače 2012.

"Tijekom proteklih godina razvijao sam svoje kreacije sa timom stručnih i talentiranih ljudi i oduševljen sam s onime što smo stvorili. Posljednji dio slagalice je bio naći partnera koji je sposoban sve kvalitetno plasirati na svjetsko tržište. Srećom sve smo dogovorili s H&M-om i krećemo od veljače“, rekao je David.




“David Beckham je istinska ikona sporta i stila. Veliko je zadovoljstvo za H&M da smo s njim dogovorili dugoročnu suradnju. Valentinovo će sljedeće godine biti posebno za H&M“, rekla Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica H&M-a.

S obzirom bi Davida Beckhama vjerojatno prepoznali i Aboridžini u Australiji, definitivno je najbolje moguća osoba za partnerstvo na svjetskom tržištu. S druge strane, poznatom 36-godišnjem nogometašu ovo je idealna prilika da se iz uloge sportskog heroja preseli u modnu industriju. Ne treba pritom zaboraviti da ima veliku pomoć od svoje žene, Victorije Beckham, koja se već odavno popela na vrh događanja visoke mode i čini se da bi i superuga mogla tamo odvesti.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version