Fashion report

Yamamay for Sting kolekcija naočala

Veselo ljeto kroz vintage seksi okvire.
Iove sezone Sting i Yamamay for Sting donose jedinstvenu must have kolekciju sunčanih naočala u kojoj dašak retra i glamura svaku djevojku pretvara u lice s naslovnice prestižnih svjetskih magazina.




Ženstveni detalji pomješani s daškom egzotike u velikom rasponu boja garancija su besprijekornog izgleda bilo da se radi o šetnji gradom ili popodnevnom izležavanju na plaži. Uz ovogodišnju kolekciju sunčanih naočala lansirana je i nova kolekcija ženstvenih dioptrijskih okvira koja će svakog ljubitelja mode zavesti svojim uzorcima i jedinstvenom linijom.




Inspirirani su  havajskim ljetom, plažom, morem i cvijećem. S određenom vintage notom, modeli su veći, u gornjem diljelu tamnije, a donjem svjetlije nijanse.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Na modnoj reviji u organizaciji Livision optike predstavljene su proljetne kolekcije naočala kultnih brendova Roger, vonBogen, Mad in Italy, V-design i Tree.

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version