Beauty report

Za bolji život osjetljive kože

U ljekarnama posebna promocija La Roche-Posay proizvoda.
U skoro 40 godina predanosti dermatologiji laboratorij La Roche-Posay izveo je oko 1.000 studija, što kliničkih, a što potrošačkih, koje su trgovačkoj marki omogućile razvoj jedinstvenog znanja i razumijevanja potreba osjetljive kože. Kvaliteta života u središtu je misije La Roche-Posaya koja svojim aktivnostima na području razvoja dermatologije, podrške javnozdravstvenim edukativnim i preventivnim projektima te razvoja proizvoda za sve potrebe i najosjetljivije kože dokazuje da ima jedan jedini cilj, a to je poboljšati život osjetljive kože. Svoje obećanje za bolji život osjetljive kože La Roche-Posay u ljekarnama ostvaruje posebnom promocijom koja uključuje osnovnu njegu za vlaženje osjetljive kože Hydreane i termalnu vodu La Roche-Posay po posebnoj cijeni od 94 kn.

Osjetljiva koža globalna je realnost. S kliničkog se stajališta osjetljiva koža prepoznaje po znakovima kao što su osjećaj neugodnosti, crvenilo, rumenjenje i nadraženost. S biološkog stajališta, osjetljiva je koža stanje koje je rezultat tzv. neurogene hipernadraženosti.

Povećana reaktivnost epidermalnih živčanih završetaka povezana je s osjetljivošću kože koja se može manifestirati u smanjivanju praga reaktivnosti i/ili povećanom stupnju izraženosti reakcije. Osjetljiva koža stanje je kože koje pogađa žene na svim kontinentima, svih socijalnih kategorija, profesija te etničkih skupina.



Termalno lječilište La Roche-Posay vodeći je europski centar za termalnu dermatologiju. Zbog selena koji sadržava, termalna voda La Roche-Posay drugačija je od ostalih termalnih voda. Selen je element u tragovima koji je ključan za stanični metabolizam i pomaže održati ravnotežu ljudskog tijela. Njegova brojna fiziološka svojstva primarno su povezana s aktivnošću glutation-peroksidaza.

Primarna je funkcija enzima zaštita stanica od oksidativnog stresa. Sprečava prerano starenje kože i oštećenja stanica koja uzrokuju UV-zrake te je prirodno učinkovit protiv slobodnih radikala. Termalnu vodu priznali su dermatolozi u lječilištima kao terapeutsku vodu koja ublažava osjetljivu i oštećenu kožu.



Kvaliteta života postala je središnjom temom suvremene dermatologije. Upravljanje individualnim iskustvima pacijenata te uzimanje u obzir opterećujućeg utjecaja određenih bolesti na samopouzdanje i društveni život danas je sastavni dio terapeutskih ciljeva dermatologije.

Zbog toga što je kvaliteta života uvijek bila postavljena u središte misije laboratorija, La Roche-Posay je bio jedna od prvih trgovačkih marki koja s dermatolozima surađuje na tom novom pristupu dermokozmetici razvijanjem programa za podršku i nastavak liječenja koji su zasnovani radi poboljšavanja kvalitete života pacijenata.

Slijediti misiju Za bolji život osjetljive kože trgovačke marke La Roche-Posay znači:

– podršku i izvođenje aktivnosti kao što su Škola atopijskog dermatitisa, javnozdravstveni projekti za rano otkrivanje i preventivu melanoma u sklopu projekta Euromelanoma Day, Škola kreativnog šminkanja, programi za poboljšavanje kvalitete života pacijenata s rakom itd.
– financiranje istraživanja na svim područjima osjetljive kože: alergije, akne, atopijski dermatitis, psorijaza, solarna oštećenja itd.
– uključivanje izvorske termalne vode s dokazanim terapeutskim djelovanjem u sve proizvode za njegu osjetljive kože.
– razvoj proizvoda koji djeluju na sve znakove osjetljive kože, poboljšavaju njezino stanje i time doprinose boljem životu osjetljive kože.

Hydreane hidratantna njega

Vlaženje kože osnovni je te stoga i najvažniji zahtjev žena u svijetu koje kupuju proizvod za njegu kože. Osiguravanje boljeg života za osjetljivu kožu znači to obećanje marke La Roche-Posay učiniti dostupnim baš svakoj osobi s osjetljivom kožom. Hydreane je osnovni proizvod za njegu kože za sve potrebe svih osoba s osjetljivom kožom.



Osnovna hidratantna njega dan za danom prožima osjetljivu kožu termalnom vodom i na taj je način vlaži, umiruje i omekšava. U srcu formule termalna je voda La Roche-Posay sa svojim priznatim hidratantnim djelovanjem te antioksidativnim, protunadražujućim i omekšavajućim svojstvima.

Termalna voda La Roche-Posay

Termalna voda svakog je dana zadnji korak u čišćenju i prvi korak u njezi osjetljive kože. Prskati svoju kožu termalnom vodom La Roche-Posay znači brinuti se o svojoj koži. Djeluje protiv slobodnih radikala, umiruje, omekšava i djeluje protuupalno.



Potpuno prilagođena jako osjetljivoj i nadraženoj koži, termalna voda je učinkovito sredstvo protiv oksidacije kože i upala. Sprečava oksidaciju i starenje kože koji su posljedice utjecaja iz okoline. Zbog svog ublažavajućeg djelovanja, predstavlja važnu njegu jako osjetljive i nadražene kože (nakon uklanjanja dlačica, brijanja, kozmetičkih postupaka, izlaganja suncu, temperaturnih kolebanja itd.).

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Dobra je vijest da ne morate ići na tretmane kako bi dobili masažu lica jer ju možete napraviti i sami, a masaža lica je...

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version