Savjeti i preporuke

Za glatku, njegovanu i zaštićenu kožu ruku

NIVEA zna da uz dobru njegu, možete biti sigurni da će vam ruke ostati nježne i meke te vam predstavlja NIVEA 3-u-1 Care & Protect kremu za ruke koja združuje antibakterijski učinak s provjerenom NIVEA njegom.

Svakodnevna higijena ruku apsolutno je nužna. Obzirom na okolnosti u kojima živimo, kako bismo se zaštitili od virusa Covid 19 pranje ruku i korištenje dezinficijensa postale su učestale radnje koje prakticiramo više puta dnevno. No koliko god nam je to potrebno, istovremeno ima i štetne posljedice za našu kožu ruku kojoj se uništava gornji sloj.

NIVEA zna da uz dobru njegu, možete biti sigurni da će vam ruke ostati nježne i meke te vam predstavlja NIVEA 3-u-1 Care & Protect kremu za ruke koja združuje antibakterijski učinak s provjerenom NIVEA njegom. Inovativna 3-u-1 formula bez alkohola obogaćena je antibakterijskim svojstvima i hranjivim uljem jojobe te nudi intenzivnu i dubinsku njegu.

Ublažite iritaciju kože uz hranjivu formulu NIVEA 3-u-1 Care & Protect kreme za ruke ugodnog mirisa koja se brzo upija u kožu i čini ju mekom i glatkom.

  • Nudi potporu u higijeni ruku s antibakterijskim učinkom.
  • Vlaži i uklanja neugodan osjećaj suhe kože.
  • Jača zaštitnu barijeru kože.

NIVEA 3-u-1 Care & Protect krema za ruke, 75 ml preporučena mpc 25,90 kuna

[box style=”0″]

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod objavljenoga članka, na našem Facebooku, napišite #She4She
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Pratite nas putem društvenih mreža FacebookInstagram i YouTube
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite prijateljima…Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 1. listopad točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Lidija Mendroš

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version