Savjeti i preporuke

Zadržite ljepotu i osvojite poslovne visine

Noviteti iz Nuxea idealni su suputnici na putu prema vrhu.
Dani bezbrižnosti i ljenčarenja na plaži polako prilaze kraju. Nakon početne poslijeljetne depresije, vrijeme je da, napunjenih baterija, iznova zasučemo rukave i krenemo u nove radne pobjede. Mnoge se žene upravo dolaskom jeseni odlučuju na promjene u karijeri, bilo da se radi o promjeni posla ili jednostavno o postavljanju novih ciljeva za razvoj i napredovanje. A svaka uspješna poslovna žena zna da se tajna krije u dobroj kombinaciji ambicije, ludosti, hrabrosti, znanja i iskustva. Sve začinjeno daškom prirođenog šarma i ženstvenosti.

Uzmite najbolje od oba spola

Jedna studija tvrdi da se tajna uspjeha žene u poslu krije upravo u njezinoj ženstvenosti. Za razliku od muškaraca koji se više oslanjaju na racionalnost, individiualizam i logiku te su fokusirani na kontrolu i povrat ulaganja, žene u posao unose više senzibiliteta za važnost međuljudskih odnosa čime povećavaju produktivnost, sklonije su timskom radu, domišljate su i pozdane. Tajna poslovnog uspjeha krije se u postizanju ravnoteže između prirođenih ženskih osobina poput komunikativnosti, osjećajnosti i razumijevanja te tradicionalnih muških prednosti kao što su ambicija i fokusiranost na ostvarenje ciljeva.

Ulažite u svoje znanje

''Čovjek uči dok je živ'', poznata je uzrečica, a iskustvo je svakako izuzetno bitna životna škola. No oslanjati se samo na iskustvo često nas može dovesti do slijepe ulice.



Put do uspjeha krije se u konstantnom ulaganju u vlastito znanje. Upišite tečaj jezika koji bi vam mogao pomoći u poslu, pročitajte najnoviju literaturu iz svog područja ili kakav kvalitetan blog s novim idejama. Konferencije i seminari te popratno druženje s ljudima iz istog područja, također su idealna prilika da pokupite par dobrih ideja i primjenite ih na svom putu prema vrhu.

Odvažite se na velike korake

Pokretanje vlastitog posla ili potpuna promjena karijere, selidba u drugi grad, državu ili kontinent. Zbog straha od velikih promjena u svom životu, mnoge žene cijeli život ostaju uljuljkane u lažnu sigurnost dobro poznatog okruženja dok istovremno potajno čeznu za nekim novim svjetovima i boljom budućnosti. Ne dopustite da vas strah spriječi da učinite ono što zaista želite. Dodajte mrvicu ludosti, šaku hrabrosti i jedan dobar plan, i ne dozvolite da jednog dana žalite za propuštenim prilikama. Jer svako iskustvo će vas u konačnici učiniti bogatom ženom, na ovaj ili onaj način.

Zadržite svoju ljepotu

Svakodnevni stres u hektičnom poslovnom okruženju vrlo brzo počinje ostavljati tragove i na našoj koži. Tamni podočnjaci od iscrpljenosti i nedostatka sna te sitne nepravilnosti poput prištića jasni su pokazatelji da morate malo usporiti.



Odvojite svaki dan dovoljno vremena za opuštanje te nastojte spavati barem 7 sati dnevno. Problem podbuhlost i tamnih podočnjaka uspješno će riješiti i 2 neodoljiva proizvoda iz čarobne kuhinje majke prirode.

Za svjež i odmoran pogled koji osvaja

Stvorena da otpiše znakove stresa i umora na području oko očiju, Contour des Yeux Prodigieux – hidratantna krema za područje oko očiju osvježava kožu, briše podočnjake i bori se protiv svih znakova prijevremenog starenja.



Ovaj drugi najprodavaniji Nuxe proizvod u Hrvatskoj zahvaljujući drenažnom i pročišćavajućem djelovanju biljnog kofeina, smanjuje podočnjake i natečenost područja oko očiju. Dragocjeni cvjetovi plave mrižice i plavog zvjezdana te ekstrakt kakaa djeluju protiv slobodnih radikala, a dodatak hijaluronske kiseline prirodnog podrijetla omekšava kožu i zaglađuje fine borice.
Sadrži čak 94,6% sastojaka prirodnog porijekla. Cijena je 163,56 kn.

Sakrijte nepravilnosti, istaknite ljepotu

Pravi kist za malo remek-djelo, Touche Prodigieuse – višenamjenski kist za sitne popravke na koži u trenu sakriva sitne nepravilnosti na licu i ističe vaše prave adute. Neodoljivi ekstrakti slatke naranče u ovom očaravajućem proizvodu, djeluju protiv natečenosti i u trenu prekrivaju tamne podočnjake. Biljni glicerin hidratizira kožu, a svilenkasti puderi riže joj vraćaju prirodan sjaj.



Savršen pratioc u vašoj torbici za uvijek besprijekoran ten tijekom cijelog dana. Cijena je 212,13 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Zanimljivosti

Dok hladni zimski mjeseci traže "utješne", toplije mirise s drvenim notama, proljeće nas mami s laganijim mirisima koji osvježavaju i osnažuju. 

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version