Trendovi

Zagreb je modni raj

Poznata irska novinarska predstavlja Zagreb kao metropolu vrijednu posjete.
U članku pod naslovom My Kind of Place: Croatia's capital, Zagreb, is worth lingering in, objavljenom na portalu dnevnih novina The National iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, poznata irska novinarka Yvonne Gordon Zagreb predstavlja kao metropolu koju vrijedi posjetititi.

Zagreb nudi puno u sferi umjetnosti, arhitekture i povijesti, ali i predstavlja pravi raj za sve ovisnike o dobrom shoppingu, naglašava u svom članku Yvonne Gordon.



''Obavezno posjetite dućan hrvatskog branda A'marie (Gundulićeva 19), u kojem ćete naći chic haljine od 3000 kn. Luksuzni multibrand butik Maria (Masarykova 8) nudi kolekcije najpoznatijih svjetskih dizajnera, a u istoj ulici smještena je i Max Mara'', piše The National.



''U Frankopanskoj vas čekaju Calvin Klein i Cacharel, dok se u Gornjem gradu nalaze dućani s nakitom i torbama hrvatskih kreatora'', kaže se u nastavku članka. Yvonne Gordon posebno izdvaja trgovine Hippy Gardena (Vrbik 4) i 'multi racionalnu kompaniju' Prostor (Mesnička 5). Njena preporuka turistima su ručno rađene kožne torbe (1,845 kn) i nakit od dijelova kompjutera (150 kn). 



Cromoda

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version