Savjeti i preporuke

Zaljubi se u svoju kožu!

Koža kojoj se obraćamo s ljubavlju i tretiramo kozmetikom vratit će nam lijepim, zdravim i njegovanim izgledom!

Koža kojoj se obraćamo s ljubavlju i tretiramo kozmetikom vratit će nam lijepim, zdravim i njegovanim izgledom!

Zaljubi se ovo Valentinovo u svoju kožu uz:

1. Piling za lice s uljem smilja: Redovno pilingirana koža uzvratit će ti ljubav zdravim tonusom. Osim što s površinskog sloja kože odstranjuje mrtve stanice, kružni pokreti utrljavanja pilinga utječu na njenu bolju prokrvljenost. Olival piling s uljem smilja sadrži fino usitnjena zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja koji se osim za lice može koristiti i za piling ruku.

2. Masku za lice s uljem smilja: Dubinski nahranjena koža meka poput svile!
Olival hranjiva maska sa smiljem osim što njeguje i obnavljanja, djeluje na kožu lica i vrata kao bogata hranjiva krema i nježni piling. Sadržani med i kamilica smiruju kožu i ublažavaju zimska oštećenja, glina ju dodatno čisti, dok ulje smilja tonizira. Za bolji učinak napravite toplu kupku.

3. Zlatno ulje smilja: Nježna, meka, nahranjena koža spremna za Tvoj dan!
Koži treba osigurati dovoljno vlage, a današnji trendovi u preparativnoj kozmetici stavljaju naglasak na uporabu suhih ulja koja imaju visoku učinkovitosti u obnovi hidrolipidne barijere. Sedam prirodnih hranjivih ulja (jojobino, maslinovo, arganovo, nevenovo, ružino, bademovo i ulje sjemenki marelice) vlaži i dubinski njeguje kožu. Glavna aktivna tvar, eterično ulje smilja, potiče obnavljanje i sprječava nastajanje bora. Brzo se upija, a nakon nanošenja kože je ugodno glatka i svilenkasta.

4. Grožđanu mast jagoda: Meke, nahranjene, svilene usne uvijek spremne za poljupce možete postići kroz svega par koraka. Darujte im piling kako bi uklonili mrtve stanice i probudili cirkulaciju te ih potom njegujte balzamom. Olival Grožđana mast jagoda uz primamljiv okus i miris, posjeduje širok spektar ljekovitog djelovanja. Sprječava upale i ubrzava zacjeljivanje ispucalih usana, daje im punoću i mekoću.

[box style=”0″]

Blistavu i njegovanu kožu povodom Valentinova donosi ti Olival! Osvoji poklon paket navedenih Olivalovih proizvoda i zaljubi se u svoju kožu! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #olival

Prijave primamo do 18. veljače, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica: Mihaela Gulam-Olić

[/box]

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version