Horoskop

Zanima vas astrologija? Upišite Malu Astro školu!

Svi astroljupci dolaze na svoje! Uskoro kreće Mala Astro škola.

Svi astroljupci dolaze na svoje! Uskoro kreće Mala Astro škola.

U školici ćemo se fokusirati na razumijevanje znakova (12 znakova zodijaka od Ovna do Riba) planeta (Sunce, Mjesec, Merkur, Venera i druge) te astroloških polja (kuća).Cilj ove školice je da kroz razumijevanje znakova, planeta i njihovog utjecaja te kuća u natalnom horoskopu shvatite cjelinu. Astrologija se bavi i metafizikom, tj. energetskim utjecajem planeta na sve događaje na Planeti zemlji uključujući žive i nežive pojave.

Cijeli proces kroz koji ćete prolaziti je zapravo veliki mozaik sastavljen od puno malih kamenčića i entuzijazam koji polaznici imaju prilikom uklapanja kamenčića u cjelinu je neprocjenjiv.

Površan pristup astrologiji izgleda ovako: npr. netko je Ovan u horoskopskom znaku te tako promatra sve ljude u svojem okruženju za koje zna da su Ovnovi. Ovo je naravno potpuno pogrešan način promatranja i profesionalna astrologija se ne bavi proučavanjem događaja na ovaj način. Svaki čovjek je individua za sebe te s nekim ljudima imamo veće ili manje podudarnosti. Radi se o vrlo kompleksnom promatranju gdje je mjesto, datum i (precizno) vrijeme presudno za kvalitetnu analizu i prognozu.

Gotovo da ne postoji identična karta te je analitika zbog toga svakako kompleksnija. Mala škola traje 6 mjeseci i predavanja se održavaju online putem Skype ili neke druge aplikacije sličnih mogućnosti. Vrijeme predavanja je obično vikendom u večernjim satima kada svi imaju vremena te jedno predavanje obično traje 2 sata. O samoj grupi ovisi termin koji ćemo dogovoriti

.Kroz period od 6 mjeseci analizirat ćemo 50-ak karti poznatih ljudi gdje ćete Vi vidjeti zašto se baš ta osoba odlučila za svoje zanimanje, za brak s određenom osobom itd.

Naučit ćete kako utvrditi da li imamo kartu s točnim vremenom rođenja. Također ćete naučiti neke temelje vezane za prognostiku.

Cijena tečaja je 200€ po osobi i plativo je u više rata. Početak nastave: 16.5.2020.

Astrolog Zlatko Slavulj http://zlatkoslavulj.wix.com/astrologija

instagram:astrolog.zlatko.slavulj

Prijave na: zlatko.slavulj@gmail.com

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version