Fashion report

Zarina nova Evening kolekcija

Bezvremenska klasika za večernji izlazak.
Jednostavni krojevi, naglašena ženstvenost, akromatski tonovi, šljokice i til. Tako je najjednostavnije opisati nove komade koji nam se nude u posljednjoj kolekciji popularne španjolske modne marke. Ovaj puta uistinu je imperativ na jednostavnosti i klasici koja uvijek bez problema pronađe put do srca svake žene. Da li je u pitanju posebna večera ili tek neformalno druženje s voljenim osobama, definitivno ne bi trebao biti problem izabrati između nekih od ponuđenih kombinacija.

Sako i hlače ravnog kroja 'na crtu' klasika su koja je uvijek poželjna, a posebno je zanimljiva kada je u toj kombinaciji i košulja s decentnim detaljem poput ove s crnom kragnom. Jednostavni sivi sako dobiva novi sjaj kada je upotpunjen šljokicama na topu slične nijanse.



Crno – bijela haljina s dodatkom u obliku kardigana satkanog od blještavih šljokica, čini kombinaciju spremnom za večernji provod. Druga haljinica od crnog tila i s V izrezom teško ikoga može ostaviti ravnodušnim.



Asimetričan kroj je sasvim dovoljan detalj da jedan klasičan komad poput ove crne haljine postane atraktivan.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Razlog zašto su oksfordice toliko popularne među ljubiteljicama mode leži u njihovoj raznovrsnosti.

Fashion report

Answear.LAB limitiranom kolekcijom "No shame" poručuje da je svako žensko tijelo lijepo i zaslužuje poštovanje.

Fashion report

Jedan od ključnih izazova s kojima se modna industrija suočava je potreba da bude usklađena s potrošačima i njihovim promjenjivim preferencijama.

Fashion report

Ah, ljetne haljine! Jednostavne, ali sofisticirane, lagane, ali impresivne, ženske haljine su pravi simbol ljeta i slobode koju ta sezona donosi.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version