Beauty report

Zaštita kože lica uz make-up učinak

La Roche Posay predstavlja Anthelios XL – obojeni fluid i kremu koji štite od sunca.
Preplanula put u posljednje vrijeme predstavlja ideal ljepote, zbog čega smo spremni provoditi duge sate na najjačem suncu te pretrpjeti neugodne i vrlo bolne trenutke zbog posljedica pretjeranog izlaganja suncu. Pri tome zaboravljamo da koža pamti i ne oprašta, stoga ju je potrebno pravilno zaštititi uoči proljetnih i ljetnih vrućina i sve jačeg ultraljubičastog zračenja. 

Lice je pri tome najizloženije (usne, nos, očni kapci, uši), upravo zbog nedovoljne brige i pogrešnog načina korištenja. Stoga, je vrlo važno na vrijeme zaštititi lice s visokim zaštitnim faktorom i proizvodima koji su posebno formulirani za kožu lica (nekomedogene, hidratantne teksture, bez mirisa i bez parabena).

Laboratoriji La Roche-Posay predstavljaju nove proizvode na području zaštite od sunca – Anthelios XL, obojeni ekstremni fluid i topivu kremu za lice s zaštitnim faktorom 50+ koji Vašoj koži pružaju najvišu zaštitu od UVA i UVB zraka uz lagani make-up učinak. Inovativna obojena tekstura pruža izniman osjećaj ugode, osvježenja i hidratacije te omogućuje cjelodnevno nanošenje bez neugodnog osjećaja ljepljivosti i masnoće.



La Roche-Posay je prva marka koja ide dalje od dermatoloških standarda i kroz svoju sunčanu liniju Anthelios, nudi novu generaciju zaštite od sunca za osjetljivu i kožu sklonu netoleranciji na sunce. Uz najviši UVB zaštitini faktor 50+ sadrži i iznimno visok UVA zaštitini faktor u svim svojim proizvodima za zaštitu lica, te tako pruža višu fotostabilnu zaštititu i od europskih preporuka. Proizvodi sadrži Mexoplex novu ovu generaciju filternih sustava posebno namijenjena osjetljivoj koži i koži sklonoj netoleranciji na sunce koja omogućava učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka, smanjen sadržaj kemijskih filtera i beskompromisnu toleranciju.



I obojeni ekstremni fluid (119,20 kn) i topiva krema za lice (112,80 kn) sadrže minimalističu formulu: bez parabena, bez mirisa, bez oktokrilena, nekomedogenu i sa smanjenim sadržajem kemijskih filtera te termalnu vodu La Roche-Posay – nezaobilazan sastojak Anthelios XL linije proizvoda. Ona pruža izniman osjećaj hidratacije, te sprječava nadraživanja i umiruje osjetljivu i krhku kožu.

Najviša zaštita za osobe s osjetljivom kožom i kožom sklonom netoleranciji na sunce od sada i u obojenoj varijanti koja koži pruža izniman osjećaj hidratacije i osvježenja. Anthelios linija proizvoda za lice namijenjena je svim tipovima kože. Sprječava oštećenja kože uzrokovana suncem, različite fotoalergijske i fototoksične reakcije, pigmentaciju kože te prerano starenje kože. Stoga, zaštitite svoju kožu na vrijeme s proizvodima koji su posebno formulirani za kožu Vašeg lica!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Najjednostavniji način spremanja hrane za zimu.

Savjeti i preporuke

Predlažemo nekoliko trikova kako biste i u ružno vrijeme mogli vratiti koži i kosi zdravu boju i sjaj.

Suncokreti na oblacima

Postoje ljudi koji ljeto obožavaju. Vole visoke temperature, izuzetno toplo more, gužvu po gradu na plažama, tu gungulu, znojenje.

Gastronomija

Lubenica je osvježavajuće i niskokalorično voće i odličan borac protiv ljetnih vrućina. Ovo ljeto konzumirajte ju na profinjeniji način- kao sorbet!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version