Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Događanja

Zašto je Madonna ljuta na Rocca?

Sin kraljice popa luduje po društvenim mrežama

Upoznajte Rocca, naizgled običnog dječaka koji ima trinaest godina i u jeku je svog pubertetskog razdoblja. Fasciniraju ga prostote, pištolji, alkohol, cigarete i sve ostalo što je zabranjeno, isto kao i njegove vršnjake koji rado dokumentiraju svoj ulazak u svijet odraslih na društvenim mrežama. Od njegovih školskih kolega razlikuje ga samo činjenica da je sin kraljice popa, Madonne i poznatog redatelja, Guya Ritchieja.

Čini se kako je mladi Rocco počeo otkrivati društvene mreže jer nas već neko vrijeme ‘zabavlja’ fotografijama na kojima glumi gangstera ili luduje s prijateljima.

Naravno većina tih ‘neprimjerenih’ fotografija na društvenim mrežama poput Instagrama, Facebooka i Twittera ne razlikuju se previše od uobičajenih tinejdžerskih naslikavanja, no njih nekoliko ostavljaju javnost u čudu.

rocco tekstNa jednoj mladi Rocco, koji je u vrijeme kada je fotografija snimljena imao 12 godina, vozi Land Rover u jednom od engleskih sela, na drugoj pije pivu, na trećoj puši cigaru…Ispod slike kraljice Elizabete koju je objavio na svom Facebooku ‘Postoji samo jedna kraljica i to je Madonna… Kujo!’, dok je isti profil obogatio fotografijom na kojoj drži pištolj.

No više od svega javnost je uznemirila snimka na kojoj s Madonninim plesačima skače s balkona kuće u bazen. S njim je bio i Madonnin dečko, 27-godišnji Brahim Zaibat koji mu je, kaže Madonna, poput brata te mu nikako ne predstavlja očinsku figuru, u što ne sumnjamo s obzirom na to da je po godinama bliži Roccu nego Madonni.

rocco bazenFotografiju skokova s balkona, koja je uslikana prošli mjesec, objavila je na Instagramu i kraljica popa s komentarom ‘Stonny boys skaču od veselja za Roccov rođendan’.

Mnogi roditelji uznemirili bi se kada bi vidjeli kakve im sin fotografije stavlja na internet, no s obzirom na to da Guy Ritchie radi nasilne filmove, a majka mu šokira svijet više od dva desetljeća, bilo bi licemjerno smatrati se moralnim vertikalama. Ipak Madonna ne odobrava sve postupke svoga sina, svjesna puberteta trudi ga se dovesti u red.

Od kad su mu se roditelji rastali mladi Rocco živi na relaciji New York- London i mnogo se toga promijenilo.

madonna i sinFotografije su začudile mnoge jer je Madonna inače stroga majka. S obzirom na to da je bez svoje ostala vrlo rano, odlučila je svojoj djeci pružiti najveću moguću potporu i zaštititi ih od negativnih utjecaja svog posla. Donedavno su živjeli uz makrobiotičku prehranu i pod striktnim pravilima– gledanje televizije bilo im je dopušteno samo pola sata tjedno i to većinom nedjeljom.

No od rastave Rocco provodi više vremena s ocem jer pohađa školu Lycee Francais u zapadnom Londonu, a Guy je malo popustljiviji. Ipak ponekad prati svoju majku na turnejama i kroz godine je upoznavao njezine uspješne i mlade dečke – bejzbolaša Alexa Rodrigueza, zatim 21-godišnjeg brazilskog modela Jesus Luza i sada Brahima. Tako su mu jedni od najboljih prijatelji upravo majčini plesači.

Uz sve to ipak bi se moglo reći da Rocco ima život i želje poput svakog prosječnog tinejdžera. Sanja o glazbenoj karijeri, ima djevojku tri godine stariju od njega – lijepu 16-godišnju brinetu Georgiu Lee – s kojom uslijed česte razdvojenosti, vezu uspješno održava bezbrojnim porukama te putem Skype-a.

rocco i curaAmbicije prema glazbi već je počeo ostvarivati – nastupa pod imenom ‘Soap’ (Sapun) i s obzirom na to da ima taj luksuz da mu je majka jedna od najvećih glazbenih zvijezdi, imao je priliku snimiti već šest pjesama u njezinom vrhunskom studiju.

Roccovi roditelji svjesni su njegovog nestalnog načina života, te se trude kako bi svojoj djeci što više olakšali život. Plaćaju njihovim prijateljima avionske karte kao bi im mogli praviti društvo na raznim dijelovima svijeta, ali ih žele i podsjetiti na to da neka djeca nisu toliko sretna te ih time ‘spustiti na zemlju.’

Stoga ga Madonna vodi barem jednom godišnje na Malawi od kud su njegovi posvojeni osmogodišnji brat David, i sedmogodišnja sestra Mercy.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Sto ljudi, sto ćudi, sto žena dvjesto sisa!

Duh i tijelo

Vaše društvene mreže su samo za vas. I na njima i zbog njih biste se trebali osjećati dobro.

Dobar posao

Je li vaš brand prisutan na društvenim mrežama? Danas svaki ozbiljan brand zna koliko su važni Facebook, Instagram, Twitter i ostali digitalni kanali.

Putovanja

Budući da se objava fotografija s odmora na društvenim mrežama smatra razglednicom današnjice, putnici neprestano traže nadahnuće, individualnost i žele se istaknuti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.