Kućni ljubimci

Zašto je nemoguće mrziti mačke?

Kada je mački nešto dosadno, ona odmah zaspe. Kada se probudi, dosada nestane, ali isto tako nema ni hrane, pa mačka – što će: ide jesti.

Kada je mački nešto dosadno, ona odmah zaspe. Kada se probudi, dosada nestane, ali isto tako nema ni hrane, pa mačka – što će: ide jesti.

Mačka nikad ne cvili, ne moljaka

Ona jedino traži dvije stvari: da je nahraniš i da je pomaziš, ili sve odjednom. Mačka ne podnosi mozganje – ona točno zna što želi od života.

Ako mačka dobije naklonost, vratiće vam stostruko

Mačka mijaukne i dođe. To znači – mazi me. Ona traži da je maziš tu, iza uha, a zauzvrat će dozvoliti tvojoj deci da je gnjave beskonačno. Možda će ih samo jednom, malo ogrebati, ali to će biti nakon sati i sati maltretiranja.

Mačka se ne stidi

Što je bilo bilo je. Ona se ne stidi prošlosti. Ne stidi se što ti je jutros prolila kavu, ili što je rep umočila u umak od paradajza i vukla ga okolo kao slikar četkicu. Ona je mačka i živi kako želi.

Mačka je suvereni vladar svoje teritorije

Probaj je izvući ispod kauča. Pokazat će zube i kandže i nema šanse da ćeš je pomjeriti s mjesta.

Mačak je tipičan muškarac

Treba mu seks, dobit će seks.

Mačka dobiva ono što mačka želi

Ako je mačka naumila ući u ormar i tamo se poigrati s haljinama, ona će to i uraditi.

Mačka zna da je prelijepa

Zašto da gledaš televiziju, kad imaš mačku. Ona će stati tu ispred tebe, unositi se u lice, sve kako bi skrenula pažnju na sebe.

Mačka je ljekovita

Nema te brige i tog stresa kojeg mačka ne može izvući iz tebe. Uvali se u tvoje krilo i počne presti i tu i tada preplavi te mir kakav samo mogu da osjete vlasnici mačaka.

Ne propustite

Horoskop

Ljudi koji vole životinje biraju ih za kućne ljubimce prema svojim osobinama i željama. Koja životinja najbolje leži kojem znaku?

Kućni ljubimci

Bili vi zaljubljenik u mačke ili ne, brojna istraživanja pokazuju da mačke itekako utječu na ljudsko zdravlje.

Kućni ljubimci

Postoje određene pasmine koje će biti odličan izbor za žene i koje će upotpuniti njihov život

Kućni ljubimci

PURINA® Pro Plan® Cat nudi velik izbor posebno formulirane izbalansirane prehrane koja ispunjava sve nutritivne potrebe vaše sterilizirane mačke.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version