Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Zašto ljudi uživaju u grubljem seksu?

Razlozi upuštanja u grublje igrice su vrlo jednostavni.

Možete nam vjerovati ili možda ne, ali nedavno istraživanje je pokazalo kako grublji seks ima velike prednosti za parove. Pokazalo je kako mrvica žestine povećava stupanj međusobnog povjerenja među parovima.
Ispitanici, koji prakticiraju takvu vrstu seksa izjasnili su se da u vezi imaju viši stupanj blagostanja i osjećaju veću sigurnost unutar odnosa.

Ne morate se bojati – kad kažemo grublji seks, ne mislimo na nešto bolno. Za neke to može biti povlačenje za kosu, grizenje, grublji spolni odnos, a za druge to može značiti zalazak u zonu BDSM-a (vezanje i dominiranje te sado-mazo igre).

Želja za grubljim seksom ne mora ukazivati na potencijalnu opasnost od zlostavljanja niti treba značiti da je osoba koja izražava takve želje mentalno nestabilna. Dapače, nedavno nizozemsko istraživanje pokazalo je da su ljudi, koji vole BDSM igrice, mentalno zdravi te da njihove sklonosti nisu povezane s traumama iz prošlosti.

Ako želite isprobati takvu vrstu seksa morate unaprijed postaviti pravila i granice s partnerom. Također, nemojte misliti da nešto morate uraditi samo zato što to želi vaš partner.

Uvijek vodite računa o svom partneru, a uživa li, lako možete vidjeti po njemu.

Razlozi upuštanja u grublje igrice su vrlo jednostavni.

Povjerenje

Totalni pokazatelj da nekome vjerujete.

Uzbuđenje

Receptori dopamina se pale pa se povećava seksualno zadovoljstvo.

Kontrola

Dominacija često ljude uzbuđuje na psihičkoj razini, a s druge strane, prepuštanje je jednako tako ogroman stimulans.

Moć

Moć je oduvijek svakome privlačna.

Sebičnost

Omogućuje vam da sami vodite igru baš onako kako vam paše.

Više

Darivanje

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Drama Queen

Jedan od najčešćih problema s kojima se susreću žene, u bilo kojoj dobnoj skupini, definitivno su problemi vezani uz muškarce, odnosno nerazumijevanje istih.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.