Rižin papir je vrlo tanko razvaljano i sušeno tijesto od riže, vode i soli. Potječe iz područja Istočne Azije, ali jako brzo je stekao svoju popularnost u cijelom svijetu.
Rižin papir je vrlo tanko razvaljano i sušeno tijesto od riže, vode i soli. Potječe iz područja Istočne Azije, ali jako brzo je stekao svoju popularnost u cijelom svijetu. U nastavku pročitajte zašto je uvijek dobro imati rižin papir u kuhinji te provjerite par ideja za korištenje koja nam donose savjetnici iz bio&bio trgovina zdravom hranom.
Bez glutena
Zamijenite tortilje, tijesta i sve što inače ne smijete ako izbjegavate gluten jer iz tradicionalne vijetnamske kuhinje dolazi savršeno rješenje za one koji bi također htjeli uživati u različitim smotuljcima. Samo oprezno, za celijakičare i one preosjetljive na gluten savjetuje se da uvijek na ambalaži pogledaju sastav i procjene postoji li opasnost od glutena u tragovima.
Malo kalorija
Za vas koji pazite na kalorije rižin papir ne samo da ima malo kalorija, već vam može pomoći da sve brašnaste namirnice poput pekarskih proizvoda zamijenite slasnim i šarenim povrćem zamotanim u rižin papir. Brzo, lagano, a zasitno – idealan ljetni obrok!
Jednostavan za pripremu
Rižin papir nije potrebno termički obrađivati. U paketu može stajati jako dugo, a prije korištenja potrebno ga je samo navlažiti u vrućoj vodi na par sekundi. Neutralnog je okusa i pruža toliko mogućnosti i kombinacija da vas ne može ne oduševiti. Pogledajte samo par ideja kako iskoristiti rižin papir.
Više od 115 proizvoda bio&bio robne marke nalazi se u 100% kompostabilnoj ambalaži od celuloznih vlakana, uključujući i naljepnicu, što znači da ih se...
Da bismo pružili najbolje iskustvo, koristimo tehnologije poput kolačića za čuvanje i/ili pristup informacijama o uređaju. Suglasnost s ovim tehnologijama će nam omogućiti da obrađujemo podatke kao što su ponašanje pri pregledavanju ili jedinstveni ID-ovi na ovoj web stranici. Nepristanak ili povlačenje suglasnosti može negativno utjecati na određene karakteristike i funkcije.