Savjeti i preporuke

Zavodljivi Vintage Kate Moss

Mirisni moderan klasik stilske ikone.
Stilska ikona, poznata manekenka i žena oko koje se diže prašina gdje god krenula – Kate Moss predstavlja svoj novi parfem Vintage.

Stilski, profinjen i duboko ženstven, Vintage je voćno cvjetni miris koji izražava ljubav manekenke prema vintage odjeći i umjetničkim predmetima. Te stvari odišu jedinstvenim duhom i ljepotom prošlosti koja se ne može kopirati.

Top note sačinjavaju ružičasti biber, frezija i mandarina, dok srce mirisa čine jasmin, heliotrop i cvijet badema. Baza mirisa je spoj mošusa, vanilije i zrna tonke (visoka tropska biljka s ljubičastim cvijećem). Cjelokupni dojam mirisa je mekan, svjež i senzualan u jedinstvenom Kate stilu.

Kateina ljubav prema Vintageu

Miris je napravljen u suradnji s modnom kućom Coty, dok njegovo ime proizlazi iz neizmjerne ljubavi Kate Moss prema vintage odjeći. Ona smatra da takva odjeća nosi povijest u sebi, a najpoželjnije stvari u životu ipak imaju trajnu ljepotu.

Ovaj parfem istinske ljepote i bezvremenske zavodljivosti možete naći u Irisovim parfumerijama po cijeni od 219 kuna. Vintage je moderan klasik, uvijek stilski, elegantan i jedinstveno prelijep. Pobuđuje svijet luksuza i profinjenosti kakva je i sama Kate. Uz nekoliko kapljica Vintagea probudite istinsku ljepotu u sebi.


 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version