Zanimljivosti

Zdravko Čolić otkrio kako izgledaju pripreme za najiščekivanije božićno-novogodišnje koncerte u Areni Zagreb

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već sam po sebi izgleda impresivno.

Dok Zagrepčani i njihovi gosti odbrojavaju dane do najiščekivanijih božićno-novogodišnjih koncerata Zdravka Čolića i simfonijskog orkestra, upravo oni, glavni akteri, okupili su se u punom sastavu na jednoj od završnih proba, kako bi sve bilo spremno za 26. i 27. prosinac, za kada su najavljeni veliki koncerti u Areni Zagreb.

Prizor s jedne od proba, koju je Čolić objavio na svojim društvenim mrežama, a na kojoj se vidi svih 50 članova simfonijskog orkestra, već sam po sebi izgleda impresivno, a što će uslijediti na samim koncertima, kada se ovi glazbenici smjeste pred nekoliko desetaka tisuća ljudi i pod veličanstvenu rasvjetu, ostaje za vidjeti i to za svega nekoliko dana.

Tijekom bogate i zavidne karijere koja traje već pet desetljeća, Zdravko Čolić nastupio je u svim najvećim koncertnim i sportskim dvoranama, kao i na stadionima diljem regije, ali se tek od nedavno odlučio okušati u koncertnom programu koji se oslanja na simfonijski orkestar. Upravo sada, bit će prilika i da Zagrepčani uživaju u izvedbama sjajnih instrumentalnih solista novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, u posebno odabranom Čolićevom repertoaru, čije aranžmane ovaj put potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik.

Koliko se zagrebačka publika zaželjela ovog istinskog glazbenog velikana, pokazuje i činjenica da je koncert zakazan za 26. prosinac rasprodan u svega nekoliko tjedana. Zbog toga je, na želju i oduševljenje publike, dogovoren još jedan – 27. prosinca, za koji je ostalo još jako malo ulaznica, dostupnih putem Eventim sustava.

Ne propustite

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, a po mnogima i glazbeni fenomen s ovih područja, pravi je dokaz...

Zanimljivosti

Niz koncerata u beogradskoj Štark Areni, bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin dodatno je uveličao pozivanjem svojih glazbenih kolega kao specijalnih gostiju iznenađenja. T

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, glazbeni fenomen koji je pravi dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje, svoju blistavu karijeru gradi već desetljećima.

Zanimljivosti

Tako će Čolić u dvorani 'Gradski vrt' izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version