Trendovi

Želiš li smanjiti izraženost bora te učvrstiti kožu na licu?

Rješenje je Afrodita Lifting serum COLLAGEN sa visoko koncentriranom formulom za pomlađivanje, koja omogućuje trenutačni učinak popunjavanja bora: – 31 % već nakon samo jednog nanošenja.

Rješenje je Afrodita Lifting serum COLLAGEN sa visoko koncentriranom formulom za pomlađivanje, koja omogućuje trenutačni učinak popunjavanja bora: – 31 % već nakon samo jednog nanošenja.

Afrodita Lifting serum COLLAGEN sadrži 95 % sastojaka prirodnog podrijetla od kojih su posebno učinkovite mikrosfere kolagena, koje prilikom nanošenja na kožu prodiru duboko u linije bora, gdje na sebe intenzivno vežu vlagu i povećaju volumen do 10 puta. Posljedično smanjuju bore te vidljivo pomlađuju kožu.

Nanesite kao podlogu za odabranu kremu za njegu (suha ─ normalna koža) ili samostalno (mješovita ─ masna koža).


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 14siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ozana M. Grgić

Ne propustite

Trendovi

Dok ubrzano hitamo prema ljetnim mjesecima i svim izazovima koje nosi izlaganje suncu i toplini, upravo sada je idealno vrijeme za brigu o zdravlju...

Beauty report

Celulit je zdravstveni i estetski problem koji se pojavljuje kao posljedica nezdravog načina života i više od 90% žena susreće se s njim tijekom...

Darivanje

Upoznajte se s novom mirisnom linijom - L’Erbolario Girasole, koja će osvojiti vaše srce svojim cvjetnim, citrusnim i vodenim notama.

Beauty report

Svi znamo kako je ponekad teško pronaći beauty salon koji ima slobodan termin upravo kada nama to odgovara – tome doskače FOREO, svjetski skin-tech...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version