Trendovi

Želite li u jednom danu s check liste prekrižiti kosu, depilaciju, manikuru i pedikuru?

Kalmar Hair & Skin Boutique, već poznata i omiljena oaza u kojoj kao da vrijeme stane pri samom ulasku, njeguje posebnu holističku filozofiju i pristup koji omogućava potpuno opuštanje.

Imati lijepu, njegovanu i zdravu kosu je predmet žudnje mnogih žena. Odlazak u omiljeni salon, svakako je na listi prioriteta kada je u pitanju održavanje postojane boje i pravilne njege. Ono što je jako bitno kada je u pitanju kućna njega, koju je također važno održavati – slušati savjete stručnjaka i frizera. Bez pravilne kućne njege, teško je postići željene rezultate.

Odabirom idealnih proizvoda te redovitim korištenjem određenih tretmana, štitimo i obnavljamo kosu, sve od vlasišta do vrhova. Ne treba zanemariti i redovito šišanje kako bi kosa uvijek bila svježa, zdrava  i podatna.

Kalmar Hair & Skin Boutique, već poznata i omiljena oaza u kojoj kao da vrijeme stane pri samom ulasku, njeguje posebnu holističku filozofiju i pristup koji omogućava potpuno opuštanje. Odlazak u salon, trebao bi biti ritual u kojem svaki pojedinac uživa te mjesto na kojem je sva pažnja posvećena upravo vama.

Želite li u jednom danu s check liste prekrižiti kosu, depilaciju, manikuru i pedikuru, Kalmar je pravo mjesto za to. Kalmar tim će se potruditi nahraniti vašu kosu izvana i iznutra. Dio asortimana su i linije Kérastase luksuznih proizvodi za kosu: šamponi, regeneratori, maske, ulja i serumi, Kalmarovi stručnjaci znat će odabrati liniju prikladnu za tip kose svakog klijenta. Kalmar Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, tako da će svaki klijent dobiti vrhunsku uslugu. Također, ono u čemu se specijalno uživa u Kalmaru je Leonor Greyl, savršen opuštajuć te prije svega – prirodan brend te omiljen tretman mnogih dama, za vrijeme kojega čitavo tijelo u potpunosti uživa, a kosa izgleda zdravo, njegovano i glamurozno.

Sve proizvode moguće je kupiti u samom salonu, naravno uz razgovor i pitanja o svemu što vas zanima. Ono što treba je vjerovati u proces i biti strpljiv, što je ponekad najteže ali čim primijetite prve pozitivne rezultate, znat ćete da ste na dobrom putu.

Osim wellness tretmana za zdravlje i sjaj kose, Kalmar nudi i usluge manikure, pedikure i depilacije. Sve novosti i potrebne informacije možete pronaći na adresi: Opatijska ulica 9 u Rijeci, kao i na službenoj Instagram stranici ovog jedinstvenog beauty boutiquea.

Foto: Bojan Zibar i Impala Studio

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version