Seks

Želite poboljšati svoj ljubavni život? Evo par savjeta!

Pet načina kako do više užitka!

U krevetu nikad dovoljno „začina”. A vi svakako želite poboljšati stanje u spavaćoj sobi. Pa evo nekoliko savjeta koje među ostalima nude i nude Barbara i Allan Pease, svjetski poznati stručnjaci za odnose među ljudima i komunikaciju bez riječi.

Knjige su im prodane u više od 20 milijuna primjeraka i prevedene na gotovo 50 jezika.

Žene trebaju započeti seks

Običaj da muškarci prilaze ženama nije uvijek dobar, a ni uspješan. Oni su uglavnom osjetljivi na odbijanje. Zato je, misle autori, bolje da katkad žena krene u akciju i započnu vruće igrice. Male su šanse da će biti odbijene.

Pranje/kuhanje može biti afrodizijak

Žene vole univerzalne i svestrane muškarce. Pa tako i oni koji obavljaju kućne poslove izgledaju više seksi. Momci, pravite joj doručak i perite suđe.

Pinterest, Cooking Classy
Odijelo čini „muškarca”

Istraživanje koje su proveli antropolozi John Townsed i Gary Levy sa Sveučilišta Syracuse pokazalo je da skupocjena odjeća čini muškarce zgodnijima i privlači više žena. Ispitane žene kazale su da radije spavaju s muškarcima koji nose odijela, košulje i kravate te skupocjene satove nego s momcima koji preferiraju traperice, majice, kape i sl.

Inteligentne žene loše izaberu

Brojne studije pokazale su da pametne i inteligentne žene obično naprave krivi izbor kad su u pitanju stvari srca. Autor knjige Success Intelligence dr. Robert Holden kaže da takve žene previše vremena gube na analiziranje pravog značenja veze umjesto da budu potpuno otvorene prema njoj i u njoj.

Humor je afrodizijak

Dobar smisao za humor svakog muškarca dovodi korak bliže do ženske postelje.


Izvor: www.metro-portal.hr

Ne propustite

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Duh i tijelo

Oni koji su počeli pisati dnevnik zahvalnosti tvrde da usredotočenost na ono na čemu smo zahvalni pomaže prekinuti začarani krug negativnih misli.

Suncokreti na oblacima

Uvijek mi bude zanimljivo kako se po tim ženskim kavama često uzme jedna od neprisutnih prijateljica u usta.

Život u dvoje

Probajmo razbiti sedam najčešćih bajki o ljubavi i seksu, u koje još uvijek mnogi vjeruju.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version